Van itt olyan, aki rajong a LADA autóért? Legyen az fiú/lány. Életkorral, nemmel együtt várok választ!
Férjem igen.
VAn is egy Nivánk. Ő szereli. A hobbi autója.
Volt egy 2105-ös kockánk, mikor megszereztem a jogsit kicsivel több mint 10 éve, de akkor nem szerettem, sőt utáltam. A Ford után amin tanultam teljesen más volt, nehezebb volt kormányozni, a kuplung szintén erős volt és a hátramenetet valahogy sosem sikerült elsőre kapcsolnom, néha másodikra sem. Azóta már megszabadultunk tőle és bevallom most már tapasztaltabb vezetőként csak hiányzik a hátsókerék-meghajtása és a puritán egyszerűsége. :(
33-F
Köztudott, hogy egy elavult technika, de lehet érte mégis rajongani. Az sem megvetendő, hogy minden sarkon lehet hozzá alkatrészt vásárolni, és néhány primitív eszközzel szét lehet szedni (csillag csavarhúzó, 10, 13, 17-es kulcs)
A blokk többször fúrható, a hengerfej is bőven tartalmaz anyagot, síkolható, a járatok bővíthetőek. Váltót, futóművet könnyű javítani, a kormány használata pedig felér a konditermezéssel. :)
A rallye versenyek -főleg az amatőr futamok- szinte elképzelhetetlenek Ladák nélkül
Remélem sokáig látunk még az utakon közlekedni ezeket az ex-szovjet csodákat..... :)
Én a kombi Ladákért, meg a Nivákért rajongok.
31F
A mindenem, és a szerelés is. :D (anyámékat a sírba viszem ezzel az őrülettel XD)
Amúgy egy 2103-asom van, "csapatásra" a határba.
De nagyon szeretnék egy ilyen típust közútra is. Szerintem ha jól meg van csinálja, akkor a legszebb.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!