Szerintetek szép ez az autó?
#8!
Nézőpont kérdése, szerintem nem az év vétele volt, hanem az év ELADÁSA. :)
Kérdező!
Valamelyik falusi búcsúban még talán tudsz vásárolni olyan műanyag csontvázat, amit a föl lehet akasztani a visszapillantó tükörre.
Tudod, az olyan "retrós".
(és esztétikai szempontból harmonizálna az autó külsejével)
Jobbat? Sorolni se lehet annyi van.
Mai napon hahu-n 1871 db autó van 1,4-1,6 millió között 105 lóerő felett...
De kicsit pontosabban, ami erős és megy is. Golf IV GTI, V5, V6 (150 lóerőtől), Astra G OPC/Coupe turbo (192 lóerő) Egy halom BMW és még sorolni lehetne. Nyilván nem bojlerszörnyek, de ez van. Minek kérdezel ha nem bírod a kritikát?:D
Most már kár kérdezősködni, megvetted ezt a sz...szépséget, úgy hogy örvendezz neki. Vagy esetleg úgy érzed a válaszok alapján, hogy melléfogtál?
Van ilyen.
Na ezt hívják úgy, hogy tapasztalat.
A következő vásárlás -talán- jobb lesz. :)
A lányos dolgokat szedd ki belőle (a cikizés miatt), bár például a kristályos logót a kormányról nem tudom, hogy lehetne leszedni és egy hagyományosra kicserélni.
Próbáld meg kicsit hasonlóvá tenni a Taxi 4 autójához, habár az egy 407-es volt.
A motorjával nincs különösebb gond, ehhez az autóhoz megfelelő az 1.6-os 110 ló, te vetted meg, te használod, nem egy autóversenyző.
Utólag az árról nem illene vitatkozni, nem is az, hogy drágának tűnik, csak egy haver az évekkel fiatalabb fele ennyit használt nagyobb kategóriás és minimum ilyen jó állapotban lévő a magyar piacon eléggé keresett típusú autóját árulja már egy ideje nagyjából ugyanennyiért. Ahhoz képest nem kevés pénz.
A kereskedő nagy dumás az hallható a videón. Én inkább csak magáneladótól vennék használt autót, talán pont emiatt, mert a magánemberek nem rutinból nyomják a szöveget és ha simli van, akkor azonnal lebuknak és tőlük napi használatból jön, nem átmosva, kiglancolva. Mindegy a lényeg, hogy remélem nem jön ki neked semmi hibája és sok örömet fog okozni.
Gondolkoztam azon hogy, mi van, ha ezt a kérdést a kereskedő írta ki?
Mindegy, ha valódi kérdés és megbántad a vételt, 3 munkanapon belül visszaviheted és csak az átírást buktad. Vagy az csak új autókra vonatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!