Még irhatok mert az eddigiekből nem sokat tudtam meg
2015. aug. 23. 22:52
12/21 anonim válasza:
Az azelőtti Fordok rohadnak, a dízelekkel meg mindig baj van, nem hinném hogy hirtelen annyit javult volna.
2015. aug. 24. 09:38
13/21 anonim válasza:
-Ford Focus
-Ford mondeo
-Opel Astra G
Ezekkel nem egykönnyen tudsz mellétrafálni.
2015. aug. 24. 21:04
14/21 anonim válasza:
Na azért egy Opel Astra G-re nem szabad kijelenteni, hogy nem lehet vele mellétrafálni. Bár az ilyen 5-6 ezres kategóriában már jobbak vannak, de azért vigyázni kell velük, rohadnak. Rossz körülmények között tartva 10 év és kuka, ha jól karban volt tartva, akkor még 20 éves korban sem biztos hogy elkezd rozsdásodni.
2015. aug. 24. 23:38
15/21 anonim válasza:
VW Golf IV 1.9 tdi
2015. szept. 16. 07:09
16/21 anonim válasza:
Uccsó vagyok el felejtettem oda írni azt hogy legalábbis én sok jót hallottam róluk és én is olyat akarok majd venni :D
2015. szept. 16. 07:12
17/21 anonim válasza:
Én is első kocsim vásárlása előtt állok, igaz idősebb vagyok nálad. Amennyire sikerült belemélyednem attól függ, hogy "vagizni", gyorsulni szeretnél vagy szimplán eljutni A-ból B-be. Amennyiben az első kategóriába tartozol, úgy leginkább a Focus, Golf, Civic közül lenne érdemes választanod. Mondeot például teljesen feleslegesnek találom első kocsinak 18 évesen. Számomra az a fontos, hogy megbízható, olcsón fenntartható kocsi legyen. Én az Astra G-vel szemezek, nagyon sok jót olvastam és hallottam róla (2002+, láncos 1.4) vagy egy Civic lesz a nyerő. Az a baj, hogy a legtöbb ilyen árban szét van hajtva belőlük, illetve nekem nem a békaseggű jön be, hanem inkább a Family változat (kisebb mint a sedan).
2015. okt. 15. 17:07
18/21 anonim válasza:
Ezt most nem értem...
Fiatal vagy, jól kinéző, fiatalos autót akarsz, erre felsorolod a legsnasszabb népautókat. Ezek (a sportváltozatokat kivéve) családapáknak valók.
Keress valami Hondát, Mazdát, vagy olaszt, franciát.Gondolom nem vagy mindig szürke ruhában otthon sem....
2016. jan. 8. 17:41
19/21 anonim válasza:
Első autónak olaszt meg franciát? Akkor inkább ezek a "hétköznapibb" autók. Nem árt, ha az ember valami ismertebb autót választ, ugyanis könnyebb lesz szerelőt és alkatrészt találni hozzá.
2016. jan. 8. 21:27
20/21 anonim válasza:
Azért az öltözködést és a kocsit egy kalap alá venni nagy badarság. Nyilván, ha neked csak az számít, hogy vagizhass, akkor vegyél olyat, de legtöbbünknek ez egy ritka és nagynak számító kiadás, tehát nem mindegy, hogy megvétel után mennyit kell költeni rá... a külső egy dolog. Engem jobban izgat, hogy praktikus legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!