Seat Cordoba 2002-es első autónak?
Mit kell tudni rola?
1.4-es klimas. Hibatlan allapotban, megbizhato ismerostol, igycsak maga a kocsi erdekelne.
Milyen meretu teligumit vegyek ra?
Teljesen jó kocsi. Nem versenygép az 1.4, VW konszern minőség a technika benne. Ha jó az előélet jó vétel lehet.
Téli gumi jó kérdés. Ha annyira jó a tulaj akkor benne van a gépkönyv és benne van. Vagy szimplán megnézed mekkora van rajta és akkorát veszel.
Egyébként én 195/95R15-re tippelnék
13 éves hulladék, amit félrészeg amigók és arab bevándorlók rakta össze, úgy-ahogy. Annak idején a VW úgy indult neki, megveszik a skodát olcsó márkának, csak a cseh ipari kultúra nem az a szint. Beszélhetnék a spanyol iapri kultúráról is, mármint, ah létezne ilyen.
Ne vegyél seatot. Azért adja el, mert ő is tudja, hogy ez már egy-két éven belül szétesik. Kínlódjon vele más.
Majd ha az út szélén szentségelsz, jussak eszedbe.
Szia
Nekünk 10 éve van Seat Cordoba autónk és teljesen meg vagyunk vele elégedve. Komolyabb baja még nem volt , csak a szokásos dolgokat kellett rajta cserélni. Ugyan úgy 1.4-es klímás mint az általad említett autó, nagy csomagtartó,nem túl erős motor de azért lehet vele menni. Szerintem első autónak tökéletes, remélem én is megkapom majd a miénket.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!