Seat Cordoba 1.4 Stella 2002-es évjáratú autó. Első ajtó kárpit leszerelés?
Figyelt kérdés
A fent említett típuson hogy tudom leszedni az első ajtó kárpitot, lehetőleg úgy, hogy a központizár, és az elektromos ablak ne ugorjon szét (ha ez lehetséges), hangszórókat szeretnék cserélni benne, mivel a gyári elég kicsi, és nagyobb hangerőnél recsegnek. Plusz a jobb oldalon kis hangerőn is. Segítsen aki tud légyszi! :)2012. máj. 30. 20:24
1/2 pagan válasza:
nyugi nem fog szétugrani:Dez nem olyan mint ha egy embernek fölvágják a hasát és dől minden,legalábbis ha van ilyen autó azt megette a fene:D,a kárpit és az ablakemelő közt van egy lemezfal amire kívülről a kárpitod ragaszkodik,belülről meg a többi cucc,keresd meg a felfogató pontokat,csavard ki és előkerülnek a hangszórók is
2/2 A kérdező kommentje:
Ez eddig rendben van, de se egy csavart, se egy patent szemet nem talàltam. Eltörni nem szeretnèm, ezèrt gondoltam hogy itt hàtha szedte màr le ennek a tipusnak a kàrpitjàt. :) azt lenne mèg jò tidni, hogy az el. Ablak kapcsolòk jönnek le a kàrpittal együtt, vagy azok maradnsk az ajtòn. Mert mintha 2 különàllò idombòl lenne az ajtòkàrpit...:)
2012. máj. 31. 01:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!