VW Golf 1.9TDi 2002 vs. Seat Cordoba 1.9Tdi 2003 vs. Ford Mondeo 2. 0TDi? 2003
Figyelt kérdés
Most szeretnék venni autót és nem tudok választani, szerintetek melyik a megbízhatóbb, jobb, illetve szebb.
Főleg ezen autók tulajait szeretném megkérdezni hogy szerintük az övé miért jó illetve rossz...
2012. aug. 29. 22:15
1/13 anonim válasza:
Nekem ugyan egyikkel sincs tapasztalatom és az autók adatait sem néztem meg, de nekem legjobban a Ford tetszik külsőre. De többet nem tudok mondani.
2/13 anonim válasza:
Golf nekem jobban tetszik, mivel nekem az van. 1.6 benya :) a Seat meg kb. ugyanaz. Ford meg nem kéne.
3/13 A kérdező kommentje:
milyen év az 1.6-osod ?
2012. aug. 29. 22:26
4/13 anonim válasza:
Az biztos, hogy a Mondeo messze kényelmesebb, szebb autó. Egy kategóriával feljebb van.
6/13 A kérdező kommentje:
átlagba mennyi a fogyasztása ?
én is inkább Golf-os vagyok de a másik kettő is tetszik...
2012. aug. 29. 22:36
7/13 anonim válasza:
5 liter körül mozog. Nagyon óvatosan alá is lehet menni, de 5,5 a normális.
8/13 anonim válasza:
A Mondeonál az sem mindegy, hogy TDDi vagy TDCi motoros.
Ha nem fontos a méret, én a Golfot venném, ha kell a hely, akkor a Mondeot.
10/13 anonim válasza:
Golf 1,6 Benzin - városban 9 az alap.. vegyes 7,5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!