Vezetett szervízkönyv németül?
Figyelt kérdés
2015. aug. 23. 01:26
5/12 A kérdező kommentje:
De sok vicces ember van..vagy legalább is annak tartják magukat.. 3as köszönöm!
2015. aug. 23. 19:59
7/12 anonim válasza:
A kérdésed a vicces! Beszólogatni azt tudsz, csak épp két bővített mondatot vagy képtelen leírni, a butaságodat már meg se említem, hiszen amit megköszöntél a 3. válaszolónak azt jelenti: feltehetőleg. Nem véletlenül tett szmájlit!
Szervíz se létezik, semmi köze a vízhez a szerviznek (csak így rövid i-vel)!
Szóval mit is akarsz tudni?
8/12 A kérdező kommentje:
Azt,hogy hogyan kell németül írni a vezetett szervizönyv szókapcsolatot. :) Van olyan tudod,hogy valaki nem tud németül,ennek ellenere beszél folyékonyan három másik nyelven..lásd: Én. És a jó magyar mentalitást tükrözi,hogy valaki segítséget kér,ahelyett hogy segitenél (mert nyilván értetted így is a kérdést ahogy leírtam,csak játszottad az agyad)keresel benne valami hibát és viccet űzöl belőle kedves yaszarovics. Úgyhogy most gondolkodj el kisfiam állj be a sarokba!
2015. aug. 24. 01:01
9/12 anonim válasza:
Nem vagyok a kisfiad!
Mellesleg amikor hisztizni kell, akkor simán letudsz írni négy sort ugye?
Érdekes, hogy neked kell valami, és még neked áll feljebb!
Már a kérdés kiírásánál gondolhatnád, hogy nem a haverjaidnak írsz, akikkel fél szavakból megértitek egymást!
Az se lett volna nehéz egy 3 nyelven beszélő géniusznak, hogy oda írja a kérdéshez: "hogyan írják/hogyan mondják, németül hogy..."
10/12 A kérdező kommentje:
Jólvan Kisfiam nyugodj meg és válaszolgass máshol reggel 8-kor. Látom szinte ez az első dolgod amikor felkelsz,higy gyakorikerdesezz.. Virtuális megmondó.. Élőben valószínűleg szürke egér vagy..vagy talan még színed sincs. :)) na pacsi. :))
2015. aug. 24. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!