Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy érint titeket ez a magas...

Hogy érint titeket ez a magas üzemanyag ár?

Figyelt kérdés
Sajnos én már azon gondolkozom ,hogy lerakom az autót,és nyárra áttérek a robogóra,de mivel budapesti vagyok,és pont ma reggel is láttam,hogy leszorított egy f'szsz'pó taxis egy motorost,ettől is elment a kedvem,de komolyan ezek az árak már röhejesek.Á kellett térnem a szép vezetésre,hogy a fogyasztás rendben legyen:S
2010. márc. 9. 23:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A "senki se jobban" csak egy kis hangerő, nem kell mellre szívni. Nyílt szívű ember észre is venné egy pillanat alatt, hogy tökéletesen ok nélküli személyeskedés lenne 1 db ismeretlent felhelyezni a felelősségi piramis csúcsára... Tehát marad az, hogy homályos egyenlőségjel a kifejezés itteni jelentése, amit összesen a rend kedvéért odabiggyesztett valaki. Mit kell ezen így fennakadni? Minden rendben otthon?
2010. márc. 11. 12:32
 22/24 omadjoe ***** válasza:
itt nem a benzinárral van gond, hanem a magyar ember átlag fizetésével! spanyolba az átlg fizu kb. 1200-1400 euro, benzin 1,20, gázolaj 0,98-1,04 euro. a sp. fizubol kb. 1270 liter gázolajat tudsz venni. a magyar átlag fizu kb. 80e ft gázolaj itt 305 ft. abbol kb. 260 litert tudsz venni. ja a spanyol munkanélküli segély 800 euro, itt talán 40e ft? kérdés van? szivesen válaszolok!
2010. márc. 11. 12:35
 23/24 anonim ***** válasza:

Hát én még csak 15 vagyok, és csak Simsonom van, ami kb. 3 litert eszeget. Nagyon ritkán használom már a motort merthát ez nagyon drága.. :(

Tavaly húsvétkor emlékszem Kőszegen az OMV kúton 240 Forintért tankoltunk (emlékszem, mert hosszú út előtt álltunk és vhogy megjegyeztem:D)

Én ki fogok menni Ausztriába, ott 1,1 - 1,2 € a benzin.

Kapaszkodni:

Amerikában 1,1 dollár az átlagára a benzinnek.

Csak nem liter, hanem gallon.. szóval

1,1 dollár / gallon

1 gallon 3,78541 liter pontosan

1,1 dollár pedig 220 Ft

220 Ft/gallon

58,1178789 Ft / liter a benzin

58 FORINT :D

És ott a fizetés se ennyi..

Remélem sikerül kiköltöznöm :)

2010. márc. 11. 14:28
 24/24 anonim ***** válasza:
Az 58-cal el vagy tévedve, attól azért drágább...
2010. márc. 11. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!