Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy érint titeket ez a magas...

Hogy érint titeket ez a magas üzemanyag ár?

Figyelt kérdés
Sajnos én már azon gondolkozom ,hogy lerakom az autót,és nyárra áttérek a robogóra,de mivel budapesti vagyok,és pont ma reggel is láttam,hogy leszorított egy f'szsz'pó taxis egy motorost,ettől is elment a kedvem,de komolyan ezek az árak már röhejesek.Á kellett térnem a szép vezetésre,hogy a fogyasztás rendben legyen:S
2010. márc. 9. 23:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
20:46-os,szívem szerint jól szájba vernélek.Én például fiatal vagyok,és az életem a vezetés,egy kocsit még fent is tudok tartani,de ezt a magas benzinárat nem lehet bírni:S
2010. márc. 10. 23:19
 12/24 anonim ***** válasza:
78%

20.46-os. akinek autója van, az valszeg még akkor vette amikor az üzemanyagárak nem ennyibe kerültek, és álmában sem gondolta volna h ez lesz itt valaha.

engemis idegesít ezaz egész, kezdem szívből gyűlölni ezt az országot.

2010. márc. 11. 00:58
 13/24 anonim ***** válasza:
56%
Nem az ország a vétkes, legalábbis közülünk senki se jobban, mint te.
2010. márc. 11. 01:18
 14/24 anonim ***** válasza:
56%

naná...én vagyok a vétkes...:D

te jó ég....nemcsoda h ilyen ezaz ország, ha ilyen emberekkel van tele, mint TE, előttem író.

2010. márc. 11. 01:28
 15/24 anonim ***** válasza:
Az anyanyelveden tanulj meg légy oly kedves. Szerinted ezt írtam? Szakadj már magadba kicsit.
2010. márc. 11. 03:04
 16/24 anonim ***** válasza:

Franc, ez se igaz, itt tepedek és elmondom. Nos, bocs a sok offolásért. Amikor azt mondom, hogy "mi", azt értem alatta, hogy mi mindannyian, ágról szakadt magyar fejek. Amikor azt mondom, hogy nem vagy kevésbé vétkes, akkor nem azt mondom, hogy jobban. Ici-pici bűn mindannyiunkat terhel. Hagytuk mind elszaladni a lovat. A jó öreg "te se kérsz számlát" móka. Vagy a "hány könyvet olvasol évente" kérdésre adott könnyfakasztó válaszok. Ráadásul aki nem nullát, az is azt gondolja, hogy könyv=regény, ráadásul regény=trendi varázslós vagy vámpíros nyavalya.

Lehetne itt is csodálatosan ezért tartunk itt órát tartani, de mi a jó franc értelme van? Hagytuk. Semmi más nem igaz.

2010. márc. 11. 03:11
 17/24 anonim ***** válasza:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 11. 04:18
 18/24 anonim ***** válasza:

20:46-os vagyok: Nem siránkozni kell, bulizni és a papa pénzét várni hogy fizessen, hanem dolgozni!

Ja, és erőszakot csak primitív ember szokott alkalmazni!-)

2010. márc. 11. 11:03
 19/24 anonim ***** válasza:

"Nem az ország a vétkes, legalábbis közülünk senki se jobban, mint te."

nem az ország a vétkes - nem az ország a vétkes.

legalábbis közülünk senki se jobban - senki se vétkesebb

mint te - mint én.

sztem nemén értettem félre, elég egyértelmű volt.

nem az ország a bűnös, hanem egy kicsit mindenki, de nálam senki sem jobban.

2010. márc. 11. 11:20
 20/24 anonim ***** válasza:
aki felvág azzal h ha 1000ft lenne a benzin ő akkoris megtudná venni, azmegy egy barom és sokkal primitívebb....
2010. márc. 11. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!