Hogy érint titeket ez a magas üzemanyag ár?
20.46-os. akinek autója van, az valszeg még akkor vette amikor az üzemanyagárak nem ennyibe kerültek, és álmában sem gondolta volna h ez lesz itt valaha.
engemis idegesít ezaz egész, kezdem szívből gyűlölni ezt az országot.
naná...én vagyok a vétkes...:D
te jó ég....nemcsoda h ilyen ezaz ország, ha ilyen emberekkel van tele, mint TE, előttem író.
Franc, ez se igaz, itt tepedek és elmondom. Nos, bocs a sok offolásért. Amikor azt mondom, hogy "mi", azt értem alatta, hogy mi mindannyian, ágról szakadt magyar fejek. Amikor azt mondom, hogy nem vagy kevésbé vétkes, akkor nem azt mondom, hogy jobban. Ici-pici bűn mindannyiunkat terhel. Hagytuk mind elszaladni a lovat. A jó öreg "te se kérsz számlát" móka. Vagy a "hány könyvet olvasol évente" kérdésre adott könnyfakasztó válaszok. Ráadásul aki nem nullát, az is azt gondolja, hogy könyv=regény, ráadásul regény=trendi varázslós vagy vámpíros nyavalya.
Lehetne itt is csodálatosan ezért tartunk itt órát tartani, de mi a jó franc értelme van? Hagytuk. Semmi más nem igaz.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
20:46-os vagyok: Nem siránkozni kell, bulizni és a papa pénzét várni hogy fizessen, hanem dolgozni!
Ja, és erőszakot csak primitív ember szokott alkalmazni!-)
"Nem az ország a vétkes, legalábbis közülünk senki se jobban, mint te."
nem az ország a vétkes - nem az ország a vétkes.
legalábbis közülünk senki se jobban - senki se vétkesebb
mint te - mint én.
sztem nemén értettem félre, elég egyértelmű volt.
nem az ország a bűnös, hanem egy kicsit mindenki, de nálam senki sem jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!