Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy érint titeket ez a magas...

Hogy érint titeket ez a magas üzemanyag ár?

Figyelt kérdés
Sajnos én már azon gondolkozom ,hogy lerakom az autót,és nyárra áttérek a robogóra,de mivel budapesti vagyok,és pont ma reggel is láttam,hogy leszorított egy f'szsz'pó taxis egy motorost,ettől is elment a kedvem,de komolyan ezek az árak már röhejesek.Á kellett térnem a szép vezetésre,hogy a fogyasztás rendben legyen:S
2010. márc. 9. 23:36
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Én felesben benzin/ E85 -öt tankolok, így csökkentem a költséget
2010. márc. 9. 23:49
 2/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a gyakori áremelés már pofátlanság! Ráadásul mennyi mindent beépítettek a benzin árába, de az utak állapota katasztrófális.
2010. márc. 10. 07:34
 3/24 anonim ***** válasza:
54%

Az állam 70% adót tesz rá az üzemanyagra mindenféle adónemmel. Ha ez nem lenne akkor 1 liter benzin kb 100 Ft lenne.

Nagyon dühít,mert ezzel nem csak az autósokat,hanem vele közvetve a szállítások árait növeli,ezzel együtt a kenyérnek,tejnek,építő anyagok stb.. és mindent amit szállítanak drágább lesz , mire a fogyasztókhoz eljut.

Sarc,uzsora.

2010. márc. 10. 08:45
 4/24 anonim ***** válasza:
70%
08:45 a számok nem egészen korrektek...
2010. márc. 10. 14:38
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
nem az a válaszoló vagyok aki írta, de nagyjából korrektek a számok.. nemrég jártam egyiptomba és ott 39 ft 1 liter benzin.. ez már több mint pofátlanság ami nálunk van!!!!!!!!
2010. márc. 10. 15:31
 6/24 anonim ***** válasza:
Hát akkor te valamit nagyon benéztél Egyiptomban, merthogy annál drágábban adják még az olajtársaságok is a kőolajat, az meg elég valószínűtlen, hogy valaki olcsóbban adjon el valamit mint amennyiért veszi...
2010. márc. 10. 15:48
 7/24 anonim ***** válasza:

Egyiptom az más tészta :) Onnan hozzák nekünk is a benzint csak hát ugye még rátesznek ezt azt, főleg az állambácsi :)

De amúgy nemtudom mit csodálkoztok, sehol sem 100 Ft a benzin a környéken... Asszem a legolcsóbb ilyen 260 Ft, azt még reálisnak tartom a mai világban, de ez a 300+ már durva, főleg amit mondanak hogy nyárra ilyen 350-360 lesz...

2010. márc. 10. 15:49
 8/24 anonim ***** válasza:
ukrajnában 160-190 Ft között van :) énis oda járok Nyíregyházáról
2010. márc. 10. 18:15
 9/24 anonim ***** válasza:
15:48: Inkább Te néztél be valamit nagyon, mert onnan jön a benzin apukám ;)
2010. márc. 10. 20:12
 10/24 anonim ***** válasza:
12%

Hát megmondom, abszólút nem drága az üzemanyag Magyarországon,akinek kocsija van fogja be a száját és ne sírjon, mert akinek autó van arra mindig költeni kell. Piára meg cigire többet költ az ember! Lehet drágább az üzemanyag még 1000Ft is kit érdekel én megbírom még venni.

Aki meg Ukrajnába jár tankolni az legalább ad munkát majd a szervizeseknek, mert előbb-utóbb ott köt ki, főleg a dízelesek.

No csavesz! -)

2010. márc. 10. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!