Kb. másfél hónapja rendeltük le az új autónkat és még mindig nem telefonáltak. Akkor nem volt készleten. Járt már valaki így, hogy ilyen sokat kellett várni?
Szia!
Amikor megrendeltétek nem kérdeztetek rá, hogy mennyi idő? Az értékesítő nem mondta?
Típus függő, hogy mennyi idő. Van készen olyan kocsi, amit kértetek, vagy gyári lesz?
Ha van készen, de nincs készleten (nincs Magyarországon), akkor rövidebb idő.
Nekünk a gyári (külön gyártás) kocsinkra kb. 2,5 hónapot kellett várni. A gyártás Európában volt.
A Kia is szóba került, arra 4-6 hónapot mondtak, mert Dél-Koreában gyártották akkor a Carenset. (a várakozási idő nagy része a szállítás lett volna)
Amúgy a rendeléseket havonta meghatározott ideig adhatják le a viszonteladók a gyárnak, ha pont kicsúsztatok, a következő hónapban tudják csak leadni.
Amúgy miért nem hívod fel a kereskedőt? Nekünk kérés nélkül jelezte mindig, hogy áll a rendelés (rögzítette a gyár a rendelést, futószalagon van, kész van, szállítás alatt, beérkezett az országba, megérkezett hozzá).
én is így jártam, de én automatát kértem, és az ritkaság..
de legalább tudtam, mire, miért várok..aztán öt hónap után megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!