Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb. másfél hónapja rendeltük...

Kb. másfél hónapja rendeltük le az új autónkat és még mindig nem telefonáltak. Akkor nem volt készleten. Járt már valaki így, hogy ilyen sokat kellett várni?

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 20:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Milyen autót rendeltél? Általában max. 2-3 hét alatt meg is szokott érkezni.
2015. aug. 18. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Simán előfordulhat, ha valami ritka színt, esetleg extra kombót kértetek
2015. aug. 18. 20:29
 3/11 aHermann ***** válasza:
100%

Szia!

Amikor megrendeltétek nem kérdeztetek rá, hogy mennyi idő? Az értékesítő nem mondta?

Típus függő, hogy mennyi idő. Van készen olyan kocsi, amit kértetek, vagy gyári lesz?

Ha van készen, de nincs készleten (nincs Magyarországon), akkor rövidebb idő.

Nekünk a gyári (külön gyártás) kocsinkra kb. 2,5 hónapot kellett várni. A gyártás Európában volt.

A Kia is szóba került, arra 4-6 hónapot mondtak, mert Dél-Koreában gyártották akkor a Carenset. (a várakozási idő nagy része a szállítás lett volna)

Amúgy a rendeléseket havonta meghatározott ideig adhatják le a viszonteladók a gyárnak, ha pont kicsúsztatok, a következő hónapban tudják csak leadni.

Amúgy miért nem hívod fel a kereskedőt? Nekünk kérés nélkül jelezte mindig, hogy áll a rendelés (rögzítette a gyár a rendelést, futószalagon van, kész van, szállítás alatt, beérkezett az országba, megérkezett hozzá).

2015. aug. 18. 20:45
 4/11 anonim ***** válasza:

én is így jártam, de én automatát kértem, és az ritkaság..

de legalább tudtam, mire, miért várok..aztán öt hónap után megjött.

2015. aug. 18. 20:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Dacia logant rendeltünk.akkor megnézték,hogy van e Magyarországon vmelyik szalonban.Nem volt.Így várni kell.Ha jól tudo. Franciaországba gyártják.
2015. aug. 18. 21:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Eleg sok helyen "gyartjak", de ami Magyarorszagra kerul az szerintem vagy Romaniabol vagy Marokkobol jon.
2015. aug. 18. 21:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Már a Renaultok egy részét sem ott gyártják, nem hogy a Daciat. Vagy Romániában, vagy Törökországban gyártják szerintem.
2015. aug. 18. 22:24
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi tavaly október 9-én rendeltünk Sanderot, és november 19-re jött meg. Eredetileg január 15-re (rendeléskor), majd karácsonyra (foglaló átutalása után) ígérték, így végül mi a novembernek nagyon örültünk. Nekünk is gyártással együtt kellett ennyit várni. Miután megérkezett a városba még 5 nap volt a papírmunka mire elhozhattuk. Kérdés, nektek mit mondtak a rendeléskor? A rendelési papír második oldalán szerepel a gépjármű várható beérkezési ideje (nekünk itt a január 15. van). A másik meg, hogy hívd fel a közvetítőt, biztos, hogy készségesen válaszol a kérdéseidre.
2015. aug. 19. 00:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Én április elején vettem meg a motorom, de csak május végén kaptam meg:(
2015. aug. 19. 10:38
 10/11 anonim ***** válasza:
Én Peugeot-t rendeltem . Három hónapra jött meg. De ezt meg is mondták.
2015. aug. 19. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!