Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » BMW E46 323i vs Mazda 6?

BMW E46 323i vs Mazda 6?

Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok, és nem tudok dönteni a kettő közül. A Mazdát is jó vezetni, sőt nagyobb mint a BMW, és olcsóbb. De gyerekkorom óta szeretnék venni egy BMW-t, és ugyan annyi pénzért kapható, mint a Mazda. A kérdésem az volna, hogy valóban annyival többe kerül a fenntartása a propellernek, hogy maradjak inkább a Mazdánál?

2015. aug. 18. 16:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
2%

Bmw mert hátul hajt.

A 3as fapados pici! Nèzz 5öst!

E39 525 vagy 528i

2015. aug. 18. 17:13
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

"ugyan annyi pénzért kapható"

De mégis mennyi az annyi? Nem mindegy ugyanis, hogy 5, vagy 25 éves vasakról beszélünk:

2015. aug. 18. 17:17
 3/16 A kérdező kommentje:
3000 euró alatt. Az E39 szerintem picit már túl nagy lenne.
2015. aug. 18. 19:01
 4/16 Szálab ***** válasza:
Ég és föld a keftő. A 3000eur alatti kategoriában a bmw a sok 100000kmével meg a benzinesként is kettős tömegű lenndkerekével hamar gyorsan költséges jószág lehet e46 tól tutira. (bár akinek a 3as fapad az úgyis bentleyvel jár... :) ) A mazdanak is van 2.3asa, biztos az is jó, de ha megfelelő a havi cashflow szerintem is BMW.
2015. aug. 18. 21:41
 5/16 anonim ***** válasza:
3000 alatt 323i? WTF? 5000 nem találok olyat amire nem kell fél éven belül majdnem ennyit rákölteni
2015. aug. 18. 21:52
 6/16 anonim ***** válasza:

attól függ mi számít, ha rajongasz a BMW-ért nem fogod szeretni a mazdát, hiába olcsóbb a fenntartása...

egyébként ha már BMW, akkor 28i-t nézegess, ugyanaz a motor, csak nincs "vissza butítva", és a hosszabb áttételezés miatt nem eszik többet, de az erőtöbblet miatt jobban megy (0-100 = 7s és még e39 kasznival is csak 7,5s)

2015. aug. 18. 23:38
 7/16 anonim ***** válasza:

A Mazda 6 lenne a te esetedben a legésszerűbb választás. Van vele tapasztalatom, jó autó, egy kicsit erősebb motorral már élvezetes vele menni.

3000 euró alatt? Ha jót akarsz, akkor az olcsó roncsokat kihagyod Mazda 6-ból és BMW-ből is. Szerintem 6-7000 eurót akartál írni, mert ennyiért már vannak kevés kilométeres megkímélt ilyen bajor gépek, nézd meg a német használt autós oldalakat. A rozzant milliárd kilométeresek már bizonyosan vannak 3000 euró alatt is, nyugodtan vegyél egy olyat, ha a többi BMW tulaj lenéző, lesajnáló tekintetét szeretnéd látni. A mazdásoknak is van egy összetartó táboruk, ők is eléggé lesajnálnak, ha egy szakadt Mazdában látnak.

2015. aug. 18. 23:52
 8/16 anonim ***** válasza:

Bmw sek kozt se mind lenezo.

A regi tulajok nem(e30-32-34-28-21-stb...)

Mi mar tudjuk milyen mikor rendbe kell rakni.

En azokat nezem le akik nevre se iratjak es tankolnak bele ezereee a viszkot fixre hegesztik de a nagyfelni meg folia befigyel a 10eves 2mm gumival...

3000euro alatt van jo e39 de nem hibatlan. Elso evben ralocsolsz picit es jo az!

A gond ott van amikor 10evig sporoltpenz a 3000euro es a tobbire nemjut.

En 500euroert vettem hazai rendszammal az otost igaz torotten... Nem mondom mennyi munkaoram benne mert en akartam...

Olyanok nezik csak le akik hitelre megveszik a puntot, astrat, esiksznegyet.

Aki ert hozza es latja mennyi munkam benne az dicseri.

Bmw meg sose olcso!

1. Jo dragan hibatlan

2. Olcso de sokat szereles es draga lesz

De mindketto esetben egy sportlimuzin sok extraval! A 7er meg maga a mennyorszag egy V12-vel, de azt nem mertem bevallalni oda komolyan sok penz kell hiaba van mar 250eurotol 750il ;) vege tuti 5000euro lesz

2015. aug. 19. 07:13
 9/16 A kérdező kommentje:

Mazda 6 1300 eurótól indul, leszopom magam ha nincs 3000 euróig jó állapotú. A 23i csak ötlet volt, 20-ast nem szeretnék belőle.

[link]

[link]

De csak átfutottam a kínálatot tegnap. 6-7 ezer eurót költsön autóra akinek hat anyja van. Arra, hogy megkarcolják, összetörjék, ráköltsek bőven elég lesz ez ennyi is. Így is kb 1 millió forintot tárolok az utcán...

2015. aug. 19. 09:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Egyébként a Mazdát vezettem sokat. Jó vezetni, megbízható, jó autó. Szemben a legtöbb autóval ami ennyiért kapható, még tetszik is. Most kb 5-6 évre tervezem az autót, utána jöhet majd család. De most nagyrészt egymagamra kell autó. Ha a mostanit lecserélem úgy is fel kell áldoznom a megbízhatóság, rakod hatóság, praktikum oltárán az izgalmat. Ezért kezdtem nézegetni ezeket a BMW-ket. Régóta szeretnék BMW-t, és ha most nem, akkor máskor nem lesz lehetőségem venni már.
2015. aug. 19. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!