Az olyan sofőrök akik a legtöbb baleseti hírnél megmondják a magukét, azokat sose csábította nagyobb sebesség felé a járművük?
Nagyon egyet értek veled kérdező. Ezek akik beszólogatnak, hogy 30 helyett 40-nel mész, ezeknek vagy jogsiuk sincsen, vagy kisebbségi komplexussal rendelkeznek, és most megmutatják, hogy bezzeg ők mindig helyesen cselekednek, nem baj, hogy tegnap ő is 60-al vette be azt a kanyart.
Ja meg a versenypálya. 2szer vezettem ilyen épitett versenypályán, hát nagyon sz*r volt, többet nem is igen megyek. Motorral sem. Nem is érzem hogy haladok. Pedig szeretem a sebességet. Közúton ahol tényleg veszélyes, ott mindig nagyon óvatos vagyok, de ahol látom, hogy lehet menni, azért ott haladok egy kicsit. Még az ilyeneket is birom, akik hajtogatják, hogy főúton soha nem mentek 90-nél gyorsabban... Aham, én meg a pápa vagyok...
Általában nagy részük csak álszentkedésből írja, de másik része a nyugdíjas/hétvégi sofőrök tábora, akik bár főúton 70-nel mennek, ezt a sebességet lakott területen belül is tartják. Na meg a másik kedvencem az autópályán 110-re ráálló csürhe, akit kielőzől 130-as táblánál, 80-asnál meg lelassítasz, és ugyanúgy 110-el megy, és örül a farkának, hogy visszaelőzhet.
Én néha odalépek a gépnek, de másokat nem akarok veszélyeztetni. Voltam már a Kakucs ringen, és tetszett összességében a pályanap, de valahogy ez a mesterséges pálya nem tudja pótolni az izgalmas hegyi utakat. Balesetek többsége nem gyorshajtásból adódik, hanem emberi figyelmetlenségből, és a tötymörgésből, amitől egyszarcsak besokall az ember, jól odalép, és bumm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!