Seat Leon ST 2. 0 TSI Cupra 280-ról mit kell tudni? Ára, Lóerő, végsebesség? Mennyire rohanós, repesztős autó?
280 lóerő, ahogy a neve is mondja.
Hogy mennyibe kerül, azt nem tudom, de újonnan tuti 10 milla felett. 250-et is megfutja, hiszen kisautó, erős motorral, gondolom le is van szabályozva. Hogy mennyire rohanós? Hát ez direkt arra van kitalálva, igazi kis kanyarvadász, volt szerencsém régebbi sport Leonhoz, az is brutál volt, hát még ez. 280 lóerő már a nagy bálnákat is jól viszi (Audi A8, stb), hát akkor ez...
Eszméletlenül jól megy, bár eddig még vezetni nem volt szerencsém. 0-100km/h azt hiszem 6 másodperc körül van meg neki, és volt egy teszt YouTubon ahol egy Hungaroringtől némileg kisebb pályán bizony odavert az amúgy összkerekes, erősebb Golf R-nek is. Nem hiába döntött rekordot a Nürburgringen, aztán az új Civic Type-R elvette tőle.
Nem tudom gyárilag van-e szabályozva 250-re, de például ebben az összehasonlító videóban a Golf GTI-vel 270-et ment: https://www.youtube.com/watch?v=e4UXpO_eRbI
Azért az, hogy a GTI Golfot lenyomja szerintem elég nagy dolog így házon belül. Csak azt sajnálom, hogy nálunk újonnan nem forgalmazzák 3 ajtós kivitelben, csak 5 ajtósban. Mondjuk nem mintha nekem számítana, egyelőre nem fenyeget a veszély, hogy ilyen autót vegyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!