Aki tapasztaltabb vagy a felsorolásban lévő kocsija volt/van, esetleg szerelő, segítene? (Többi lent. )?
Szerintetek ezek közül melyik érné meg legjobban?
Mazda 6
Audi A6(C6)
Opel Astra H
Volvo v50
Honda Accord 7. generációs
Rover 75
Max. 1,5 millió lenne rászánva. Mindenképpen kombi lesz.
1.8 fölötti motor.
Ahogy néztem, Volvo, Audi ilyen árral ezekkel a kritériumokkal vagy dízel vagy ha benzines drágább.
Pörgős kocsit szeretnék, ezért szeretnék benzineset inkább, viszont ha van érvetek a dízel mellett akkor szívesen meghallgatom.
Fontos lenne, hogy bírja a strapát, a napi menőkét, a sportos nem nyugis vezetést. Városon kívül/belül vegyesen.
Nekem fontos a külső is, részben ezért is esett a választásom ezekre. Ha ajánlanátok valami mást is, ami nincs a listán, de szerintetek nekem való, úgy gondolom elég nyitott vagyok.
Vezetési élményről is írhattok. Bármi ami eszetekbe jut róluk.
Előre is köszi a választ! :)
Másfél millióért fiatal prémium szedánt?
Egy fullos Astra-t vegyél ennyiért
Ugye tudod, hogy nagyon nem egy kategóriák ezek az autók.
Amúgy egyértelműen Audi A6, messze a legjobb az összes közül, mondjuk a Volvo sem lenne rossz egy jó turbómotorral. Az Audiból mondjuk ne álmodj ennyiből C6-ost, ennyiből csak C5 jön ki, viszont abból akár a 2.7-es Biturbo is.
Az igazi auto HATUL hajt!
A listadban egy se olyan.
Astrával mi a baj? Az, hogy astra? Vectra jobb lenne? Vagy magával az opellal van bajod? :D
Utolsó akkor mondj nekem olyan hátsó kerekes autót ami kombi, belefér az árba, belül is szép, kényelmes, 15 évestől nem régebbi és nem bmw vagy merci. Az audival is ez a fenntartásom , hogy ez a 3 márka eléggé státuszszimbólum sok embernek. Ha meg ilyen áron nem találnék csak c5-öt, akkor meg végképp felejtős, mert az nekem olyan "gagyi".
Mazdáról valami? Arról senki nem írt még.
Ha nem egy kategória az összes kocsi akkor az emiatt lehet, mert a listámnál az összeállítás szempontjai ezek voltak:
- Pénz. Ez eléggé leszűkíti a lehetőségeket sajnos.
- Legyen belőle kombi változat.
- Legyen azért benne egy kicsit erősebb motor, tehát ilyet, hogy 1.6-os már eleve nem is néztem.
- Belül legyen szép, kényelmes.
- Kívül is legyen szép, legalábbis nekem szemet gyönyörködtető legyen (ezért is van a rover, kicsit kakukktojásként benne, de annyira nem ragaszkodok hozzá).
- A márkája azért legyen megbízható, japán, német vagy svéd.
Omegat meddig gyartotta az opel? Az rwd.
Nem tudom a 15evbe belefer e.
amugymeg bmw, merci. Nincs azokkal baj.
Amcsi kocsikban nem vagyok otthon de nekik nincs rwd kombi?
V6 t szereltem mar otoooomatat.
Hubaaaaxmeg ahogy megy!
Ha a kerdezonek belefer a 2000-2003 akkor nezzen omegat.
V6 vagy ha dizel a vegen levo CR(en nem lattam omegaba cr t de hiszek neked)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!