Suzuki swift dugattyúcsere mennyibe kerül kb?
Figyelt kérdés
Egy dugattyút kellene kicserélni. Szerelő azt mondta, hogy olajcserével, munkadíjjal 75ezer. Meg ha kell a többi is az +45ezer. Namost akkor egy cseréje az 15ezer.
Szóval olajcserével akkor 25ezer. Ilyen nagy munkadíjba vannak a szerelők, hogy egy dugócserénél 50ezer a munkadíj?
2015. júl. 28. 15:31
1/9 anonim válasza:
Az elég sok! Általánosságban egy nem gány munka esetén a hengerfej le-felszerelés kb 20k és dugóként 6-8k a csere. Erre jön az olajcsere és akkor már szűrő is +annak a munkadíja. Az egészet meg kellene úszni 50k körül.
2/9 anonim válasza:
Nem akarja megcsiná.
Mi is mondtunk olyan árat amitől inkább elmentek máshova.
Azt,hogy miért nem részletezem.
3/9 anonim válasza:
Kérdezgessél még körbe pár szerelőt, aztán úgyis maradsz ennél a szerelőnél. Szerintem egyáltalán nem eltúlzott ez az ár, egy csomó mindent cserélni kell a bontás miatt, nem is sorolom hogy mit de nem te fogod kifizetni neki a horvátországi nyaralását ebben biztos lehetsz.
4/9 anonim válasza:
szerintem nem sok ár :D sőt elég korrekt. dugattyűt nem hiszem hogy cserélni kell ha már dugattyűt is cserélned kell akkor már nagy gáz lehetett. maximum gyűrűzni kell akkor viszont mind a 4 et. akkor motor ki, felfúrni a blokkot, tegyük fel hogy nem kell köszörülni a főtengelyt és jó a hajtókar csapszeg meg a csapágy, akkor is a hengerfejet sikolni kell, szelepeket megvizsgálni, de egy szelepszár szimering cserét én mindenképp csinálnék. plusz még vissza is, ez egy ügyesebb szerelő esetén beletelik minimum 8 munkaórájába. ha maszekot számolsz aki 5 ezres óradíjban dolgozik az akkor 40 ezres munkadíj. szóval ja kb jó a munkadíj 50 ezer
5/9 A kérdező kommentje:
De dugót kell cserélni, mert megrepedt. De akkor már értem, köszi.
2015. júl. 28. 20:57
6/9 anonim válasza:
Azt beleszámoltad, hogy a dugattyúk darabja gyűrűvel együtt 10e körül van? Vagy azt külön felszámolja?
7/9 A kérdező kommentje:
Minden bele lett számolva. Épp ezért kérdeztem, hogy mennyi a munkadíjuk.Nem gondoltam hogy ilyen sok, jó lenne 5000-es órabérbe dolgozni. :D
2015. júl. 28. 21:50
8/9 anonim válasza:
Ha mind a négy dugót cseréli, akkor már érdemes lenne kicserélni a hajtókar csapágyakat is. Nem jár plusz munkával és csak pár ezer forint egy sor belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!