Flegmahhh kérdése:
Suzuki Swift 2000 1. 0 kozponti zar?
Figyelt kérdés
Van egy Suzuki swiftem 2000 res évjáratu a heten kerult bele egy kozponti zar ami a harom ajtonal kifogastalanul mukodik de avezeto oldalinal akarmerre allitom a lerogzitest nem tudja a motor akkora erovel meghuzni hogy zarjon vagy nyisson de meg kulcsal sem tudom valami otlet?2015. júl. 28. 05:06
1/4 anonim válasza:
"de meg kulcsal sem tudom"
Gondolom előbb meg kellene javítani, a zárat, hogy legalább működjön rendesen, és utána már a zármotor is fogja mozgatni.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen ám első,csak ott a probléma ha leveszem a motor által mozgatott rudat akkor meg nyit zár azt vettem észre hogy valamiért a motor eppen kb 1 mmt meg nem bir huzni talán a motor kene elorebb raknon vagy nem tudom mert eppen az az 1-2 mm hianyzik hogy kinyissa szoval nemértem a dinamikályat
2015. júl. 28. 09:39
4/4 A kérdező kommentje:
Megoldottam! Annyi volt a probléma,hogy a motor kicsit távol volt így nem tudta elég rendesen húzni,tólni egy 5cm re lejjeb kelett rakni,egyébként ezt a maszek szakebmer nem tudta megcsinálni azt mondta,hogy a zár ment tönkre aztán nem még egy kis zsír és pattent,de azért köszönöm a tanácsokat lehet,hogy ilyen is előfordul majd aztan akkor az lesz a második találgatás:)
2015. júl. 28. 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!