Valaki tud infót Suzuki ignis be vezető oldali nap ellenzőt keresek használtat de a világon nincsen!?
Figyelt kérdés
Ahol lehetne venni boltokban csak megrendelésre jön és le sem írom mennyiért adnák mert kisebb infarktust hordtam ki amikor kimondták az árat
Aki tud infót az írjon hogy hol lehetne olcsón hozzá jutni köszi!
2015. aug. 15. 14:04
2/7 A kérdező kommentje:
Borsod Heves Szabolcs megye összes bontóját végignéztem és nincsen nem tudom miért de nem találok 4 hónapja
2015. aug. 15. 14:37
3/7 anonim válasza:
Kérdezz rá a Budafoki úton lévő bontóban is(az erőművel szemben, ha begúglizod)
futár elhozza..
vagy az Üllői út külsőn is van egy bontott bolt..meg még sok helyen..
ímél, aztán már mindent tudsz...
4/7 szántóvető válasza:
mennyiért adnák újonnan?
5/7 A kérdező kommentje:
Rendben utána járok köszi
Újonnan 17500 ft ért adnák tiszta ingyen van!
2015. aug. 15. 16:51
6/7 anonim válasza:
Én négy hónapig vártam egy hátsó lökösre. Ignishez egyre nehezebb lesz bármit is találni. Megszűnt a gyártása, a bontósok trükköznek a hiánnyal, magasan tartják az árakat is. Már ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!