Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés
Valami erősebb, sport(os) kocsira gondoltam, kb 7-8 millió alatt. Eddig néztem Lexus IS, Nissan Skyline, 350Z, Mazda RX8, BMW 3-as meg 5 széria, Audi A4, A6. Mercedeseket is néztem E illetve S osztályt. Mindegyik ezek közül 5 és 10 éves volt. Adnátok tippeket? Corvette, Camaro, Mustangot is néztem illetve egyszerűbb Porschékat.A lényeg hogy erősebb legyen az autó (min 170-200 HP) ne legyen vele sok gond! Köszönöm

2015. aug. 12. 19:29
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha nekem lenne 8M sportos kocsira:

Golf GTI, octavia RS

ha meg a4 meg bmw 3, hasonló autókat nézel, ott a 80% 180 ló feletti

2015. aug. 12. 19:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Octavia RSt is néztem, nem rossz. Vélemények a többiről? Esetleg mas ötlet? BMW Audi vélemény ?
2015. aug. 12. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:

Érdekes, sportos autó kell, ez eddig ok, be is irsz egy olyan brutális autót, mint a Skyline, majd folytatod az S Mercivel....

Na mindegy, igazábó el kellene döntened, hogy utazóautó, vagy sportautó kell. Esetleg arany középút, például egy Audi S4, S5?

Szóval ha nekem utazóautó kellene, akkor vennék egy dizel Audi A6-ot, 3.0 TDI 250 lóval megy mint a barom, ha meg sportkocsi, akkor Porsche lenne.

2015. aug. 12. 21:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Van tapasztalatom a felsoroltak közül néhánnyal, leírom :)

Volt egy BMW a családban évekig, E60-as 540i. Elég sok volt a benzinköltség, és a szervizlátogatások ugyan nem voltak gyakoriak, de mindig elég borsosak. Azt viszont meg kell hagyni, hogy hihetetlen élmény volt vezetni, úgy húzott mint egy mozdony.

Audink sosem volt, de mivel Volkswagen alapú, olyanunk meg van (Passat B5 1.9 TDI és Phaeton W12 - erre cseréltük az 5-ös BMW-t), szerintem hasonlóan megbízható - nagyon megbízható.

A Mazda RX-8 Wankel motoros, bár annak a leginkább felhasználóbarát változata, mégis azt mondom, ha nem értesz hozzá, inkább ne azt válaszd.

Amerikai izomcsodákat olcsón tudsz kapni, és a szervizelésük sem túl drága, de a benzint úgy zabálják, mintha lyukas lenne a tank. Egyik barátomnak van egy 2005-ös V8-as Mustang GT-je, hihetetlen autó, megnézik, nincs is vele sok probléma, de a kanyarodás nem az erőssége.

Nissan 350Z és Skyline a sok boyracer áldozatául esett, Skyline szinte nincs is eladó gyári állapotban, 350Z talán elvétve akad. Kultuszautók, de nem feltétlen ajánlanám, mert nagyon kicsi a választék itthon, ha kiszűrjük a szétgányolt példányokat.

Merci S-osztályhoz talán kicsit kevés ez a 8 millió, szebb és jobb E-osztályt kapsz. Az nagyon jó kocsi, bár sosem volt vele közelebbi élményem.

Amit még hozzáadnék a listához, és újat is vehetsz belőle: Toyota GT86. Nagyon jó kis sportautó, és nyilván sok előnnyel jár, ha új autót veszel.

2015. aug. 12. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Előző hozzászóló vagyok. Bocsánat, elnéztem, a GT86 drágább, mint amikor én 1-2 éve néztem, most 9,5 millió felett van.
2015. aug. 12. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:
49%
Én egy Opel Antarát vennék.
2015. aug. 12. 22:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm eddig mindnekinek! Várom az ötleteket, tanácsokat!:)
2015. aug. 13. 12:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Elnézést, nem akarok troll lenni, de ez a kérdés olyan, mintha azt írnám ki, hogy melyik csajt vegyem el? A szőke hibátlan testű butust vagy a barna jellegtelen, de háziast?

A sportkocsit emocionális döntések alapján vesszük. Ami tetszik amivel tudunk azonosulni. Én négy Porsche és egy Mercedes után bátran mondhatom hogy nekem megadatott amit szeretek.

De nem mindenki van ezekért oda. A lambó fan szemében a Porsche megbízhatósága nem sokat jelent. Stb stb.

2015. aug. 13. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:
En nem vagyok ilyen fan. Megbecsülöm a Porschet is, szívesen vezetnek Ferrarit is, csak az ugye kicsit többbe van, de majd pár év múlva..:)
2015. aug. 13. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!