Az 1. 0-s motor elég városi autónak?
Figyelt kérdés
Az esetek többségében a városban járok a kocsival, vidékre nemigen megyek vele. Erre a célra elég egy 1.0-s motorú kocsi is, jól gondolom?
Vagy városban is lenne hátránya egy kisebb motornak? Nehezen megy fel a lejtőn pl. vagy ilyesmi? Milyen probléma lehet ezekkel?
2015. aug. 9. 23:12
11/12 anonim válasza:
Tokeletes. Orszaguton is megallja meg a helyet, mondjuk az igaz, hogy az autopalya mar nem neki valo.
Nekem Peugeot 107 van. Harom henger, 998kobcenti. Varosban egyaltalan nem erzem kevesnek es az orszaguton sem elozget meg mindenki. Arrol nem is beszelve, hogy 4liter alatt jarok vele, ami mar szinte a vonatjegy araval egyenerteku. 9eve megvan es meg semmi bajom nem volt vele, semmi.
12/12 anonim válasza:
jóval több a klíma mint 1kw....3-5KW-osak,vagyis akár 7LE-t is elvehet a kocsitól,ami elég sok tud lenni normál használatnál,mivel mondjuk egy 1.6 os 16V 105LE-s autó normál fordulatszámi tartományban azaz mondjuk 2-3000 fordulat körül még csak 30-40LE-t ad le (csak hasamra ütöttem,nem tudom mennyi.) és a 30Le-ből elvesz 7LE-t a klíma akkor azt elég jól megérezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!