Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kit bűntetnek meg a rendőrök?

Húskloffoló kérdése:

Kit bűntetnek meg a rendőrök?

Figyelt kérdés

Egyik haveromnak van egy jó kis kocsija,mellé természetesen jogosítványa minden hivatalos!!

na most egyszer felhoztam neki,hogy jöjjön kocsival igyon meg minden majd én hazaviszem autóstul...

csak ,hogy nekem nincs jogsim, és ő azt mondta nekem ha elkap a rendőr az ő jogosítványát veszik el !!?? :O

van ilyen?vagy már megint sok gépzsírt evett??

2015. aug. 8. 19:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"

Ha megállít a rendőr csak annyit kell mondania hogy fogalma sem volt arról, hogy neked nincs jogsid!"

Ez így nem műxik, utsó. Mielőtt átengeded a volánt, köteles vagy meggyőződni róla, hogy az illetőnek ott van-e az érvényes(!) jogsija.

2015. aug. 9. 10:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Csak hatósági személy kérheti el a hivatalos iratokat,és a jogsi az személyazonosításra alkalmas irat.Részegen meg amúgy sem jutott eszébe. Támolyogva,két róka közt megkérdezte tőle hogy hazavezeti e a kocsiját van e jogsija, erre azt mondta oké, van jogsija. A rendőr ezzel nem tud mit kezdeni,lehet belőle feljelentést kreálni, de a végén nem lesz jogosítványbevonás,a lényeg hogy minden szándékosságot tagadni kell.

Ezt onnan tudom biztosra, hogy haveréknak hasonló esetük már volt :)10ezer minusszal megúszták

2015. aug. 9. 10:44
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha az embernek ilyen haverjai vannak, nincs is szüksége ellenségekre. :D
2015. aug. 9. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!