Műbizonylat nélküli sport kipufogó dob miatt büntetnek a rendőrök?
Figyelt kérdés
Még ha esetleg nem is olyan brutál hangos, és hogyan tudnék rá szerezni ha büntetnek ?2014. jún. 11. 20:30
1/6 anonim válasza:
Benne kell lennie az E jelnek.Ha nincs és lebuksz akkor még a forgalmi is ugorhat.
2/6 A kérdező kommentje:
Benne van de szerintem elégé hangos tuti megfognak állítani:Ddd
2014. jún. 11. 20:39
3/6 anonim válasza:
2 evig jartam, ugy h direktbe ment a cso hatra a sportdobba (nem kell 0z ni igy jott a kocsi!hozzam) 1x igazoltattak is, semmi.
4/6 anonim válasza:
Még műbizonylatossal is megbüntetnek. Az a lényeg hogy milyen hangos a dob, ezt az NKH le tudja mérni, ha soron kívüli műszakira köteleznek a kétkedő jagellók.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát elégé hangos remélem nem bu ziznak:DD
2014. jún. 11. 22:00
6/6 anonim válasza:
Engem a múltkor megállítottak.
Sötétített az első üvegem is ( nem tök fekete, csak egy kicsit sötétebb ) , a hátsókra meg van papírom.
Nem érdekelte őket, mehettem tovább. Azt mondták ez nem olyan nagy bűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!