Hogy lehet anyám ilyen hülye?
Anyám titokban vett egy 2003-as Opel Zafirát!
De miért? Ez egy kalap szar! Egy régi roncs amire rengeteget kell költeni mégis adott érte 1 milkát! Eladhatatlan autót vett! És amúgyis minek 7!!! ülés ha csak 2-en vagyunk? Miért nem egy újabb, szebb, figyelemfelkeltôbb kocsit vett? +párszáz ezerért 1 normális autót tudott volna venni. Nem igaz hogy nem lett volna pénze megvenni és fenttartani egy sokkal jobb kocsit hisz nagyon jól keres!
"A kérdező kommentje:
Van Ausztriában 2004-es,2005-ös 5000-5500euróért!"
Tényleg nem linkelted, állítottad. :D
Hát a Zafira az csak Zafira, de inkább legyen egy Zafira és étel az asztalon, mint valami villantós verda és sertésmájkrém vizes zsemlével.. :D
Nem lesz vizes zsemle májkrémmel mert mint írtam Anyu nagyon jól keres! Csak azt nem értem ha ilyen jól keres miért 1 2003-as Zafirát vett!?
Nálam a link azt jelenti hogy: kék szöveg amit meg lehet nyitni!
Nah, akkor anyud nagyon jól keres, vett magának egy olcsón fenntartható autót, pont azért hogy többet tudjon költeni a kislányára. Csak idő kérdése és vesz neked egy zsírkirály M3 Cabriot és akkor nagyon is örülni fogsz annak, hogy nem magának vett pénztemetőt. Próbáld meg pozitívan felfogni.
( aztán majd az öröm elmúlik az első önálló tankolásnál és szerviznél :D )
Kérdező, azt mondd már el nekem, hogy miért hisztizel azon, hogy más a saját pénzéből milyen autót vett? Mi a fene közöd van hozzá? Én sem szóltam bele soha a szüleim kocsiválasztásába (főleg gimisként, mert gyanítom kb 16-18 éves lehetsz), ha pedig odaadták, akkor nagyon szépen megköszöntem még a Ladát is!
El vagy tévedve, kérdező. Te magadnak olyan értékálló-jól kinéző-villantós autót veszel (majd), amilyet csak akarsz, de édesanyádéhoz semmi közöd. Ha nem tetszik legfeljebb nem kéred el, meg nem kéred meg, hogy vigyen haza. Probléma megoldva, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!