Hogy lehet anyám ilyen hülye?
Anyám titokban vett egy 2003-as Opel Zafirát!
De miért? Ez egy kalap szar! Egy régi roncs amire rengeteget kell költeni mégis adott érte 1 milkát! Eladhatatlan autót vett! És amúgyis minek 7!!! ülés ha csak 2-en vagyunk? Miért nem egy újabb, szebb, figyelemfelkeltôbb kocsit vett? +párszáz ezerért 1 normális autót tudott volna venni. Nem igaz hogy nem lett volna pénze megvenni és fenttartani egy sokkal jobb kocsit hisz nagyon jól keres!
Jaj istenem. A hangsúly nem a 7-en van!
Az eggyik válaszoló felhozta a Bmw-t én meg írtam hogy a Bmw-nél a 7-es tetszik!
A 7-es pedíg mégsem akkora mint 1 Zafira ezt szögezzük le! Nincs benne +2 ülés! A Bmw-ben csak 5 van! (Ha a hátsó kartámaszt nem hajtják le!) Az a + 3 ülés arra jó hogy a nagyszülôket, nénémet, barátokat elvigyük ide-oda! Na de 7 ülés már túl sok! Tudom lehajtaható bla-bla-bla de még lehajtva is rengeteg helyet foglal el!
Ahoz semmi közöd! A belinkelt Bmw meg hülyeség!
Hogy egy 2005-ös autó 88000-ret fusson?
Ismerem az ilyent!
Visszatekerik az órát, lemossák alapossan esetleg odaírják hogy idôs orvos tulajtól 3. autóként használt stb!
"Visszatekerik az órát, lemossák alapossan esetleg odaírják hogy idôs orvos tulajtól 3. autóként használt stb!"
És eladják Ausztriából behozott autóként 5500 euroért neked. Ha megnézted volna az árát ez 4-szer annyiba kerül, mint amit te dobtál be, hidd el nem véletlenül.. De feleslegesen tépem a pofám, mert szemmel láthatólag nem érted mire akartunk kilyukadni.. :D
Oké! Tudod mit? Legyen a 2002-es 5500-ért! 100% hogy kapsz ilyent ennyiért! Hemzsegnek a www.autoscout24.at weboldalon!
Igen! Nem tudok felvágni! Na és? De nem baj! Anyám majcsak rájön hogy szar döntést hozott! Csak az a baj hogy megvette 1M-ért és 700.000-ret se fog érte kapni hisz ezek az autók a kutyáknak se kellenek! Nem lehet eladni ôket de anyám mégis megvette!
Nem vitatkozni szeretnék, de mielőtt linkelsz meg is nézhetnéd mit linkelsz.. Az aoutoscout-on egy darab ilyen korú 7-es van, az is 6800 euroért ( amúgy ez a legolcsóbb) és ütött, kopott 400k km-rel..
Végül is van olyan ennyiért, csak nem is olyan, meg nem is ennyiért :D
De tegyük fel hozzájutsz egy ilyen pusztulathot 1,5 milláért ( ha kell tudok ennyiért egy 2004es magyar rendszámos 530D-t) arra még simán el lehet tapsolni másfél millát az első évben. Megéri? Szerinted megéri belelocsolni havi 100 000+-t egy autóba? Csak meg BMW.. Mennyit is keresnek a szüleid? :D
Kedves utolsó nagyokos válaszoló! Nem linkeltem semmit! Egy weboldalcìmet adtam meg. Nem linkeltem semmit!
És haggggyatok már a Bmw 7-essel! Esetleg A8-ról vagy S class mercirôl nincs kedvetek dumálni? Idióták! A lényeg egy szaros Zafira! Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!