Mi lehetett az autómmal?
Szia,
Csak meg kellene azt mutatni egy szerelőnek. Beszéld meg vele, hogy akkor kezdjen bele a javításba ha előtte beszéltek. Így tippelgetni kb olyan mintha, a heti horoszkópból szeretnénk kiolvasni a problémát.
Egyébként elég jó műszaki érzékem van, de mindig úgy alakult, hogy amit én tippelgettem és vettem a kocsiba mind megspórolható lett volna, ha először autószerelő megnézi és utána állunk neki.
Beszélj vele, és ha most nincs rá pénzed az állapotfelmérés alapján apránként elkezdheted gyűjteni a pénzt\alkatrészt. Ha minden összáll, betolod és összerakják. Az mégse egyszerre nagy költség.
Ha meg netalán úgy ítéli meg hogy gazdasági totálkár lenne megjavíttatni, még mindíg dönthetsz úgy hogy eladod.
Remélem segítettem
Szia,
Csak meg kellene azt mutatni egy szerelőnek. Beszéld meg vele, hogy akkor kezdjen bele a javításba ha előtte beszéltek. Így tippelgetni kb olyan mintha, a heti horoszkópból szeretnénk kiolvasni a problémát.
Egyébként elég jó műszaki érzékem van, de mindig úgy alakult, hogy amit én tippelgettem és vettem a kocsiba mind megspórolható lett volna, ha először autószerelő megnézi és utána állunk neki.
Beszélj vele, és ha most nincs rá pénzed az állapotfelmérés alapján apránként elkezdheted gyűjteni a pénzt\alkatrészt. Ha minden összáll, betolod és összerakják. Az mégse egyszerre nagy költség.
Ha meg netalán úgy ítéli meg hogy gazdasági totálkár lenne megjavíttatni, még mindig dönthetsz úgy hogy eladod.
Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!