Ez ilyen elhallgatott hiba lehetett vagy szerintetek most jutott el ide?
Üdv
1,5 éve vettem egy golf 4 1.9 tdi-t.
7 (vagy 8) éves kuplung van benne akkor amikor vettem haveromat is vittem ő autószerelőnek tanult (akkor végzett) ,szerinte rendben volt,elmondta nem új autó,de bőven jó,picit nekiállok és "f.sza"
És így is lett,hozzáköltöttünk 130-at kb. 500-ba van így is,semmi baja tényleg nem volt kb mostanáig. ,csúszik a kuplung,nem olyan vészesen .
Ez szerintetek eltitkolt volt (akkor hibátlan) ,vagy csak "megette a kenyere javát" ,haverom szerint ez.
kb 3 e km-t tettem bele azóta.
Csúszott mikor vetted? Nem. ENnyi. Egy csúszó kuplungot nem lehet egy alátéttel kiékelni, hogy még 3000 km-t ne csússzon.
Vagy te gyilkolod a kuplungot vagy csak pont most kopott el. Semmiféle eltitkolt hibáról nincs itt szó.
lehetett bármi is..
nem akarlak megijeszteni, csak tudd, hogy van aki mire megtanul vezetni, elfogyaszt egy kuplungot(vagy kettőt)..itt az utcámban is van nem egy olyan autós, aki úgy bőgeti az autót kiálláskor, mintha helyből akarna felszállni...
nos ezek a kuplungok fogynak, de amúgy hibátlanok az autók.
ha meg vagy elégedve a vasaddal, akkor lépj túl ezen a kuplungon...vagy cserálteted, és évekig semmi gondod..
jó, most fáj egy kicsit, de ne rágódj rajta sokat...
Szóval, másfél év alatt beletettél 3ezer kilométert?
Ne csodálkozz, sz@rrá használtad! :D
Ezek után jönnek ne is csodálkozz, ha sorban jönnek majd elő, a "rejtett" hibák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!