Golf 2 1.6 cl-em a középső légbefúvón fehér sűrűbb füst kezdett el beáramlani lassan, motorteret felnyitottam és ott semmi. Mi lehetett?
Figyelt kérdés
20 km-t mentem vele, elég gyors tempóban, majd miközben álltam be a kertbe, megláttam a füstöt. Picit érdekes, égett szaga volt, de minimálisan, semmi extra.
Fehér sűrűbb füst, a középső befúvón a beltérben, a váltó felett. Ha bekapcsoltam, kifújta egybe mindet, de csak középen, aztán semmi, majd 10 mp-re rá újra!
Mitől lehetett? Ha most elindulnék vele vhova egyből nyomná megint?
Mit csináljak vele?
2015. márc. 26. 15:23
2/5 A kérdező kommentje:
Most lyukadt ki menet közben?
2015. márc. 26. 15:27
3/5 anonim válasza:
Ki tudja egy ilyen idős autónál..
Nem ilyen párás gőzös elegy jött be a szellőzőn?
4/5 A kérdező kommentje:
Hideg levegőre állítottam át pont ma, az számít valamit?
Fél évig melegen volt és most állítottam át indulás előtt..
2015. márc. 26. 15:33
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem volt párás. Inkább mint amikor elektromos égés vagy zárlat van..
2015. márc. 26. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!