Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jogsi nélküli vezetés? Rendőr...

Jogsi nélküli vezetés? Rendőr elkapta a bátyámat. Többi lent

Figyelt kérdés
Feljelentés megtörtént,várjuk a papírt.Mi lesz a menete?Büntetèst nyilvám kifizeti,a motort nem kellett leadni,város szélén lakunk.Illetve a legfontosabb,hogy mi lesz,ha másodjára is elkapják jogsi nélkül?

2015. aug. 3. 21:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nemtom én ismerősöm is szokott asszem 30 000 de nem tom már
2015. aug. 3. 21:45
 2/11 anonim ***** válasza:
57%

Anno engem is elkaptak a robogón jogsi nélkül, de én csak egy figyelmeztetést kaptam, + 9 hónap eltiltást, ami azért vicces, mert mitől tiltottak el amikor alapból nem is vizsgázhattam volna még :D

Akkor még csak 15 voltam...

De én is csak ilyen mellékúton mentem a moci-val a lakótelepen ahol lakom :)

2015. aug. 3. 21:46
 3/11 anonim ***** válasza:
83%
Másodjára eltiltást kap, a jogsi elkezdésétől 2 évig, ha jól tudom. Meg persze pénzbírság.
2015. aug. 3. 21:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

45.000-90.000 Ft

2015. aug. 3. 21:53
 5/11 A kérdező kommentje:
Ezeket tudja,mondta a rendőr a várható összeget.De ha másodjàra is elkapja,olyankor mi van?
2015. aug. 3. 21:57
 6/11 A kérdező kommentje:
3-as köszi.Viszont most nem kapott semmi papírt a kezèbe.Az majd később jön.A szemèlyire csak ránéztek,az adatokat lekérték.Biztosítás,minden oké,csak ugye jogsi nincs.Le is ültethetik?Valami ilyesmit mondtak,hogy 30 napra leültetik.
2015. aug. 3. 22:06
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem ültetik le, csak ha balesetet okozott.

Az elzárás akkor van, ha nem fizetsz, és így "ülöd le" a büntetést. De gondolom ez itt nem játszik.

2015. aug. 3. 22:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem,kifizeti a mostani büntetést,együttműködött,meg viszonylag jó fej rendőrök voltak.De a mostaniról nem kellett volna kapnia valami papírt?Vagy feljelentették,és majd küldik a bírsággal?Lehet azért mondták az elzárást a második ilyenre,hogy elijesszék?Bocsi,ha összevissza írok,csak nagymotorról nem találtam semmit ezzel kapcsolatban.Most mennyi az eltiltás?Mert akar jogsit.
2015. aug. 3. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják leültetni. Csak ha nem fizet, akkor emelik a pénzbírságot, azt majd jönnek a behajtók.. :D Szóval szépen fizesse ki, azt motorra meg ne üljön addig, amíg nem lesz jogsija, mert másodszorra biztos kap eltiltást, 2 évet simán..
2015. aug. 3. 22:49
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
tágabb lesz a bátyád segglyuka
2015. aug. 5. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!