Mi kell ahhoz hogy orvosi igazolást kapjak hogy ne kelljen biztonsági övet használnom vezetés közben?
Figyelt kérdés
egyszerűen zavar és feleslegesnek tartom.ne a törvény mondja meg nekem hogy mit csináljak az autóban.ha meg is halnék miatta még akkor sem az ő dolguk hanem az enyém.ha megkérem a háziorvost ad igazolást vagy mi kell hozzá?2015. júl. 24. 17:53
1/22 anonim válasza:
Olyan igazolás kell, hogy a biztonsági öv fájdalmat okoz valamilyen betegség miatt.
2/22 petizacc válasza:
Nem feltétlen szeretném, hogy a tested nekem csapódjon miután kirepültél a szélvédőn, úgyhogy tessék csak becsatolni azt a kva övet!
3/22 A kérdező kommentje:
hát engem zavar és feszélyez.úgy érzem tőle magam mintha csapdában lennék.mintha odakötöztek volna.ez elég ok vajon?
2015. júl. 24. 18:05
5/22 anonim válasza:
Ilyen indokkal nincs felmentés. Ha van felmentés, az is csak átmeneti, például mellkasi műtét után 1-2 hónapig. De a te hanyag és felelőtlen hozzáállásod szerencsére nem elégséges a felmentéshez.
6/22 petizacc válasza:
Ebben az esetben nem kell autót vezetni és meg van oldva a problémád!
Jó lenne végre megérteni, hogy az öv NEM csak téged véd!
7/22 anonim válasza:
Engem a hülyeséged feszélyez, túl kell tennie magát az embernek az ilyeneken.
8/22 A kérdező kommentje:
nem csak engem véd mért még kit? átrepülök a te kocsidba? ember nem kéne 200kmh+-al szembejönnöd velem az úton és akkor tutira nem.
2015. júl. 24. 18:15
9/22 anonim válasza:
10/22 anonim válasza:
Idióta f..sz ha te kirepülsz a kocsidból, bele az enyémbe, akkor ha túléljük mindketten, akkor a beledet is kitiprom. Két 50 km/órás sebességgel haladó autó frontális ütközése olyan, mintha 100-al mennél bele egy álló autóba. Bőven elrepülhetsz öv nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!