Alacsony vagyok, hogyan használjam vezetés közben a biztonsági övet?
A magasságom csak 160 cm, és hiába állítottam a biztonsági övet a legalsó állásba, mivel a magasságom miatt az ülést nagyon előre kell tolnom, ezért a biztonsági öv nem a "normális" helyen megy át a testem előtt, hanem a nyakamnál és nem a két mellem között, hanem a jobb mellem előtt.
Ez nagyon zavar vezetés közben, mert egyrészt irritálja a nyakam, másrészt egy ütközés esetén fájdalmas is lehet, ha a mellemet szorítja le. Ez miatt vezetés közben állandóan igazgatnom kell az övet.
Gondolom nem vagyok egyedül ezzel a testmagasággal. Más hogyan oldja ezt meg? Esetleg van valami kütyü, amivel korrigálni lehet az öv helyzetét?
Eddig csak gyermekeknek való ülésmagasítóról hallottam, amibe a fenekem nagy valószínűséggel nem férne bele. :) Létezik felnőtt is?
A párna ideiglenesen jó ötletnek tűnik.
Köszi, kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!