Mi kell ahhoz hogy orvosi igazolást kapjak hogy ne kelljen biztonsági övet használnom vezetés közben?
nem rossz videó.de részegen ezért nem szabad vezetni.
18:20 nana nyugi.ha nincs törvényes kibúvó akkor nincs.meg van tárgyalva.
"nem rossz videó.de részegen ezért nem szabad vezetni"
Sajnálom ha csak ennyi jött le neked ebből a balesetből. Én ki is szállok ebből a meddő vitából. Majd idővel talán megérted egyszer, hogy némi kényelmetlenséget el lehet viselni a biztonság érdekében.
1:30-tól van a téged érdeklő rész.
Így tudod kinyírni a veled együtt utazókat, ha nem vagy bekötve.
Ha rajtam múlna, megadnám neked a felmentést.
Azzal kitétellel, hogy autóbaleset esetén nem kaphatsz semmilyen beavatkozást, életmentőt sem a társadalombiztosítás terhére. Csak amit ki tudsz fizetni / kifizettél. Jogod van hülyének lenni de ahhoz nincs jogod, hogy az én pénzemből és a többi normális ember pénzéből kezeljék a te hülyeséged miatt (minek az öv) bekövetkezett súlyosabb sérüléseket.
Egyébként felül kéne vizsgálni az egészségügyi alkalmasságodat. Pszichikailag alkalmatlan vagy a vezetésre (az idegbeteg f**zkalap talán pontosabb leírás). Azonnal betámadsz mindenkit, aki mást mer írni, mint amit gondolsz. Ma csak az öv-használatot bírálod felül, holnap a jobbkéz szabályt, jövő héten a stoptáblát.
Remélem a természetes szelekció hamarosan végleg kivon a közúti közlekedésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!