Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi kell ahhoz hogy orvosi...

Mi kell ahhoz hogy orvosi igazolást kapjak hogy ne kelljen biztonsági övet használnom vezetés közben?

Figyelt kérdés
egyszerűen zavar és feleslegesnek tartom.ne a törvény mondja meg nekem hogy mit csináljak az autóban.ha meg is halnék miatta még akkor sem az ő dolguk hanem az enyém.ha megkérem a háziorvost ad igazolást vagy mi kell hozzá?
2015. júl. 24. 17:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

nem rossz videó.de részegen ezért nem szabad vezetni.

18:20 nana nyugi.ha nincs törvényes kibúvó akkor nincs.meg van tárgyalva.

2015. júl. 24. 18:24
 12/22 anonim ***** válasza:
Az öv nem csak téged véd. Bizonyos esetekben kirepülhetsz a kocsiból úgy, hogy utána az még gurul tovább. Fontos, hogy a sofőr az utolsó pillanatig kormányozza, fékezze, stb a kocsit, ha te kirepülsz belőle egy megcsúszott kanyar miatt, akkor ez nem fog menni és másokat hozhatsz veszélyhelyzetbe.
2015. júl. 24. 18:29
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy nézem bárki bármit mond neked csak a magadét nyomod, szóval: [link]
2015. júl. 24. 18:31
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Akkor sem kell, ha látható terhességed van :D
2015. júl. 24. 18:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Terhesen pont, hogy kell, sokan még plusz maguatvédő övet tesznek be.
2015. júl. 24. 18:48
 16/22 anonim ***** válasza:
81%

"nem rossz videó.de részegen ezért nem szabad vezetni"

Sajnálom ha csak ennyi jött le neked ebből a balesetből. Én ki is szállok ebből a meddő vitából. Majd idővel talán megérted egyszer, hogy némi kényelmetlenséget el lehet viselni a biztonság érdekében.

2015. júl. 24. 18:55
 17/22 anonim ***** válasza:

[link]

1:30-tól van a téged érdeklő rész.

Így tudod kinyírni a veled együtt utazókat, ha nem vagy bekötve.

2015. júl. 24. 19:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Egészségugyi indokkal max. egy vezetéstol eltiltást tudsz osszehozni, ami a kezdetleges gondolkodásod alapján lehet, hogy olyan szerencsés dolog lenne a te esetedben, hogy még egyszer az életedet is megmentheti. Ki tudja?
2015. júl. 24. 19:46
 19/22 szerencses85 ***** válasza:
Szerintem inkább a pszichológushoz kéne elmenned, miért érzed úgy magad, mint egy ketrecben? :D
2015. júl. 25. 10:45
 20/22 anonim ***** válasza:
71%

Ha rajtam múlna, megadnám neked a felmentést.

Azzal kitétellel, hogy autóbaleset esetén nem kaphatsz semmilyen beavatkozást, életmentőt sem a társadalombiztosítás terhére. Csak amit ki tudsz fizetni / kifizettél. Jogod van hülyének lenni de ahhoz nincs jogod, hogy az én pénzemből és a többi normális ember pénzéből kezeljék a te hülyeséged miatt (minek az öv) bekövetkezett súlyosabb sérüléseket.

Egyébként felül kéne vizsgálni az egészségügyi alkalmasságodat. Pszichikailag alkalmatlan vagy a vezetésre (az idegbeteg f**zkalap talán pontosabb leírás). Azonnal betámadsz mindenkit, aki mást mer írni, mint amit gondolsz. Ma csak az öv-használatot bírálod felül, holnap a jobbkéz szabályt, jövő héten a stoptáblát.

Remélem a természetes szelekció hamarosan végleg kivon a közúti közlekedésből.

2015. júl. 25. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!