Mit tegyünk, ha falun belül az utcánkban (fő út) száguldoznak az autók?
Egyszerűen kész életveszély kilépni, még a járdára is! Volt pár eset, hogy majdnem elütöttek minket, mert az egyik autó ment kb. 80-nal (hosszú egyenes szakasz a faluból kivezetően) a másik meg előzte meg, így ketten mentek egymás mellett rohadt gyorsan...
Írjak a rendőrségnek? De pontosan hová? Szerintem a traffi megoldaná ezt az ügyet, mert akkor legalább néha lassabban közlekednének erre, merthogy "ki tudja, itt vannak-e a rendőrök vagy sem". Egyéb ötlet??
Köszönöm!
Figyelmen kívül kell hagyni, mert a rendőr nem fog 1 hétig a nap minden szakában várni a gyorshajtókra.
A gyalogos meg figyeljen a lába elé, nyilván ezekbe a sofőrökbe van annyi belátás hogy nem mennek bele olyanba amiből baj lehet, hisz nem meghalni akar.
Ha annyian száguldoznak, összejöhet egy traffipax rendszeres látogatása.
Ha nem, akkor folyamatosan kell zaklatni az önkormányzatot, rendőrséget, országgyűlési képviselőt
Tüntetéseket szervezni, ezek során lezárni az utat (valószínű csak félpályás lezárásra kaptok engedélyt)
Kitartással eredményt lehet elérni
A szigetszentmiklósi Üdülő sor lakói pár év alatt elérték, hogy az egész útvonalat telerakják fekvőrendőrrel
én fő úton még nem láttam fekvőrendőrt...
egyébként itt nálunk is ez volt a faluban, az önkormányzat nálunk profin megoldotta, a 2x1 sáv sáv közepére csináltak egy járdaszigetet, az utat kiszélesítették, de csak pár méteren, tehát gyakorlatilag egy "sikánt" csináltak, így kénytelen 50-60-al menni, aki nem akar felugratni a padkára, vagy a túloldalon berepülni az árokba, mert gyorsabban haladva nem tud kitérni jobbra, majd hirtelen vissza balra... közvetlenül a falu táblán belül van, így nem csinálják már azt, hogy "beesik" a faluba 90 fölötti tempóval, mert nem tudná bevenni a sikánt
Jo futomuvel beveheto a sikan 90el!
Gyalogos meg a jardan legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!