Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sok rendszámnélküli autó...

Sok rendszámnélküli autó parkol az utcánkban. Miért?

Figyelt kérdés

Külterületi zártkerti részen a dűlőkben vagy 10 rendszámnélküli parkoló autót látunk az utcán egymáshoz közel.

Mi lehet az oka?

Valaki azt mondta, hogy biztos most olcsón behozza külföldről valaki és vár, hogy jövőre a regisztrációs adó eltörlésével üzembe helyezze.

Én rosszabb hiszemű vagyok és inkább valami illegálisra gyanakszom...

2012. aug. 20. 07:47
 1/3 SzilKa ***** válasza:
Én inkább arra gondolnék, hogy az embereknek nincs pénzük fizetni a fizetnivalókat és leadják a rendszámot ideiglenesen... Bár elvileg közterületen nem is állhat sokáig rendszám nélküli autó, mert elvitethetik.
2012. aug. 20. 08:55
 2/3 anonim ***** válasza:
max 10 napig állhat mellékutcában vagy valami ilyesmire emlékszem................
2012. aug. 20. 19:24
 3/3 Napkiraly ***** válasza:
ideiglenes kivonáshoz nem kell leadni a rendszámot, valószínűleg bontásra hoztákkülföldről
2012. aug. 20. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!