Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen jellegzetes izomautók...

Milyen jellegzetes izomautók vannak? Pl:Charger, Impala, Hemi Cuda, Camaro?

Figyelt kérdés

2012. aug. 19. 22:21
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

Válogass. :D

De amúgy a Cuda nálam is nagy kedvenc, meg a nagytestvére, a Challenger is. :D

2012. aug. 19. 22:27
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

De itt is van még pár.

2012. aug. 19. 22:29
 3/5 A kérdező kommentje:
50. születésnapomat fogom ünnepelni fél éven belül!És hát szeretném magamat mindenek felett meglepni!És a családi válalkozás amine k a feje 23 éve vagyok az termelt pénz és 20 év alatt egy picit mindig félre tettem!Most USD-ben számolva bő 63,000-em lenne 1 ilyen csinosságra!
2012. aug. 19. 22:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Na, gratula hozzá. :) Jó lenne ha annyi idős koromra nekem is összejönne a dolog. :)

Egyébként így elég érdekes a dolog, magyar oldalakon nem sok jó állapotú/kókányolásmentes gép van, amik vannak azok is túlárazva.

[link]

Itthon őket tudom ajánlani, elég sokan dicsérik őket, mondjuk nekem nincs személyes tapasztalatom. Az áraik is elfogadhatóak.

Ha náluk nincs olyan ami tetszik akkor marad az eBay, és más aukciós oldalak, de itt már sokkal macerásabb a történet, bele kell számolni a szállítást is, találni egy megbízható kinti közvetítőt, esetleg kiutazni érte, ez mind pénz és idő, aztán itthon is le kell papíroztatni, bár ez a legkevesebb.

63000 USD viszont kevés lesz egy Cudára vagy egy Challengerre, ezek 80K környékén mozognak, viszont egy kevésbé keresett izomautó beleférhet szállítással együtt.

[link]

Pl itt tudsz tájékozódni az árakról, a hazaszállítás és a papírozás szerintem 6-8E dollár környékén áll meg, bár lehet hogy ez sok. Vagy kevés. :)

Remélem tudtam segíteni. :)

2012. aug. 19. 22:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Láttam 80 alatt ezeket....Nekem nem Karcmentes kiáálítási darab kell!Mivel picit értek a szereléshez (igy nőttem fel)
2012. aug. 20. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!