Milyen jellegzetes izomautók vannak? Pl:Charger, Impala, Hemi Cuda, Camaro?
Na, gratula hozzá. :) Jó lenne ha annyi idős koromra nekem is összejönne a dolog. :)
Egyébként így elég érdekes a dolog, magyar oldalakon nem sok jó állapotú/kókányolásmentes gép van, amik vannak azok is túlárazva.
Itthon őket tudom ajánlani, elég sokan dicsérik őket, mondjuk nekem nincs személyes tapasztalatom. Az áraik is elfogadhatóak.
Ha náluk nincs olyan ami tetszik akkor marad az eBay, és más aukciós oldalak, de itt már sokkal macerásabb a történet, bele kell számolni a szállítást is, találni egy megbízható kinti közvetítőt, esetleg kiutazni érte, ez mind pénz és idő, aztán itthon is le kell papíroztatni, bár ez a legkevesebb.
63000 USD viszont kevés lesz egy Cudára vagy egy Challengerre, ezek 80K környékén mozognak, viszont egy kevésbé keresett izomautó beleférhet szállítással együtt.
Pl itt tudsz tájékozódni az árakról, a hazaszállítás és a papírozás szerintem 6-8E dollár környékén áll meg, bár lehet hogy ez sok. Vagy kevés. :)
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!