Az utcánkban lakik egy alak aki folyton kiugrik az autóm elé mit csináljak?
Próbálj meg mindig lassan menni (míg az utcából kiérsz), felkészülve erre a helyzetre.
Vagy menj más irányba, de gondolom ez már Neked is eszedbe jutott. :)
Na most vagy igazad van, és egy őrült lakik az utcádban, akivel nincs mit tenni, esetleg jelenteni a trendőrségen, v az önkormányzatnál, ha vidéki vagy,
vagy a második lehetőség, budapestről kiköltözött családanya vagy, aki unatkozik otthon,és túlreagál midnen helyzetet :) és ha nem ilyen vagy, ne vedd sértésnek, csak írtam egy történetet...
Velem az fordult elő, hogy egy ilyen anyuka, mellesleg az évek során kiderült hogy nem teljesen százas:) költözött a férjével és 1 gyerekével pár utcával arrébb... (aztán mostmár van neki v 6 gyereke de mind1...) Nem és értettük, hogy miért jár mindig oda a mi házunk elött megfordulni ( mert az utca végén lakunk) amikor nem is abban az utcában lakik.
Szó mi szó, én szeretek bütykölgetni itthon motorokat, autókat... és a családi házunk elött néha nem állok be a garázsba egy tesztkör ütán, hanem a kapualjban kezdek szerelni...
Egyszer aztán jön egy rendőrautó, szerencsére édesanyámék ismerik, hogy feljelentés került be már nem is tudom hova önkormányzat v rendőrség nemtudom... h én nagy forgalmú út kellős közepén szerelek rendszeresen :D Hát már a rendőrök is nevettek, amikor bejöttek ebbe a mellékutcába, hát amikor megálltak, és látták hogy a kapualjban bütykölök:D
Azóta senki nem veszi őt komolyan:P (ja és a gyereke a főúton rohangálnak egész nap meztelenül:D)
Lehet, hogy a bácsi sem akar kiugrani eléd, csak kinéz a sövény mögül?! Vagy lehet, hogy akar tőled valamit, csak sosem állsz meg neki:D
Tényleg nem akartalak megbántani:P
19/f
Én a helyedben a telefonomat rátenném a műszerfalra, és jópár ilyen esetet felvennék vele.
Aztán egyszer majd egy kicsit megpöccintenéma kocsival..kipróbálnám, hogy a térde, vagy a lökösöm a keményebb :D
Aztán rendőrségnek meg ott a bizonyíték, hogy nem először csinálta, és most véletlenül nem sikerült kikerülnöd.
Utálom az ilyen bunkó embereket :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!