Az utcánkban lakik egy alak aki folyton kiugrik az autóm elé mit csináljak?
Huhh de elkapnám... nem tudna semmit csinálni a gázspray, és a kerékkulcs ellen... Vagy tényleg telibe elütném, persze, akkor sérül az autóm is. Nekem is volt már hasonló, de rosszul járt a hülyegyerek.. Mentem egy kissrácér a sulijába, télen autóval, nagy hó volt. Nem nagyon szeretik az osztálytársai mert jó tanuló, beszállt a kocsiba, elindultam nagy nehezen, mentem egy olyan 20km/h van, és durran valami a hátsó szélvédőn. Erre külön allergiás vagyok ha piszkálják a kocsit, mert nagyon sok munkám van benne tuningolom szépen. Nagy fék, és padlóval visszatolattam, tiltásik pörgött, nagyon szép hangja volt a sportkipufogónak. Megálltam 3 hetedikes forma előtt, kiszálltam, kérdezem melyik volt? A srác 2 "jóbarátja" egyből mutatott rá a 3.ra. Megfogtam a kabátjánál fogva, leb@sztam a földre, mondom neki, meg ne lássam mégegyszer.. és beletettem egy kis havat az orrába szájába. Azóta csend van.
Tehát szerintem itt is az agresszivitás lesz a megoldás. Simán meg kell verni.
Vagy veretni, biztos van olyan ismerősötök.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!