Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a Daciáról?

Mi a véleményetek a Daciáról?

Figyelt kérdés
Ráakadtam a Dácia internetes oldalára és egészen meglepődtem, hogy milyen árakon adnak új autókat. Főleg tulajdonosok tapasztalataira lennék kíváncsi, van-e valami jellegzetes hibájuk, van-e szerintetek bármi ok ami miatt ez a szerintem jó üzlet mégsem lenne annyira jó. A fikázásra nem vagyok kíváncsi, az érdekelne, hogy alsó középkategóriásként mennyire jók ezek az autók.

2015. júl. 27. 23:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az utolso valaszoloval egyetertek :) az emberek ilyenek akik fikazzak pl akar a VW vagy Alfat vagy akármilyen mas autot örülne neki ha legalabb egy olyannal jarhatna amilyet fikazott mert bizony neki pénze sincs a swiftnel jobbra utalom az ilyet..En büszkén kijelentem nekunk igen is Daciank van mert erre van keret de örülnék egy Alfanak is vagy egy Passatnak is nem tagadom :) De ennek ellenere büszke vagyok a Loganra :)
2015. júl. 30. 12:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyébként csak én találom az új Logant kifejezetten szépnek?
2015. júl. 30. 14:35
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem is tetszik az új Logan
2015. júl. 30. 17:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!