Mi a véleményetek a Daciáról?
Figyelt kérdés
Ráakadtam a Dácia internetes oldalára és egészen meglepődtem, hogy milyen árakon adnak új autókat. Főleg tulajdonosok tapasztalataira lennék kíváncsi, van-e valami jellegzetes hibájuk, van-e szerintetek bármi ok ami miatt ez a szerintem jó üzlet mégsem lenne annyira jó. A fikázásra nem vagyok kíváncsi, az érdekelne, hogy alsó középkategóriásként mennyire jók ezek az autók.2015. júl. 27. 23:07
1/13 anonim válasza:
Tényleg elég olcsók, de kényelmi szintet tekintve még kívülről is fapadosak. Nekem nincs és nem is ültem benne, de láttam egy részt a total carban amiben tesztelték és ott hozzáértők is eléggé leszólták. Szerintem azért az árét inkább vegyél egy 5 éves használtat.
2/13 anonim válasza:
Teljesen vállalhatóak, Belgium p.l. tele van Duster-rel. A keleti blokkban még él a márka iránti ellenállás, de ez a Dacia már nem az a Dacia. Ugyanakkor az alapjait adó Renault sem presztízsmárka u.h. egy még az alá sorolt márkának nyilván az árcédula lesz a legnagyobb vonzereje. De ár/érték viszonyban szerintem teljesen OK csak ki kell venni a képletből a "szomszéd irígykedjen" faktort.
3/13 anonim válasza:
Helo nekunk egy 2005os 1.4MPI (benzines) Dacia loganunk van :)új autokent vettük jelenleg 153.000kmter van benne de eddig lekopogom semmi baja nem.volt :) nagyon jo kis autó 9 honapja vezetek azota én is hajtom ;) a váltója a tanuló automhoz kepest sokkal jobb :) (2000es Opel astran tanultam kozel 1 millio kilométeres volt az autó) a kenyelemre azt mondom hogy ez a típus rendkívül kényelmes tágas belul ültem az új daciakban is hat a tagassag az megmaradt de kozel sincs Ennyire kényelmes :) az autonkon am persze vezermuszij csere fekbetet csere nyilvan volt meg légszűrő stb amik ügye kellenek na meg ht egy jeladó is de tenyleg csak Ennyi pedig szegényt fater is kinozta tobbszor terepen is a munkájából kifolyólag azota mar van egy terepjáró :) De a Daciara visszaterve remek vétel volt :) multkor kicsit mondom meghuzatom minden gond nelkul ment 150et es az meg nem a vege volt de ht jott a kanyar :) 170et kilehet sajtolni belole ;)
4/13 anonim válasza:
120at nyugodtan vallalhatod utazoba ott meg a zaj is elviselhető :) autópályán is tokeletes Sosem villogtak meg le h menjek mar te állat mert 120-130 mehet neki utazoba de mondjuk ott mar megy felfele a fogyasztás :( de pl 90nel 2500at pörög a motor az teljesen jo :) egy 400kmteres tavot amiben átmentem pesten is 6500 ftbol megcsináltam pályán 110el mentem :-)
5/13 anonim válasza:
Nem olyan rosszak, mondjuk úgy költséghatékony autók. :D
6/13 anonim válasza:
ha megfelelően karbantartod kimennek a világból :)
7/13 anonim válasza:
nekem duster-em van, olcsón akartam új autót venni és a Dacia volt az ami belefért a keretbe mert hitelt nem akartam felvenni hozzá. 203 000 km van benne és hiba nélkül teszi a dolgát, engem nem érdekel hogy ki mit mond róla vagy milyennek látja, nekem tetszik, bevált és ez a lényeg. Nem vagyok milliárdos ember, nem vagyok orvos vagy ügyvéd, egyszerű ember vagyok egyszerű igényekkel és ehhez tökéletes a Dacia, ahová kell oda ugyan úgy elvisz mint egy "X" milliós BMW vagy egyébb nagy márka.
8/13 anonim válasza:
Németországban nem egy háznál lehet Logant is látni a BMW-k és Audik között.
9/13 anonim válasza:
én azon csodálkozok sokszor hogy az emberek mennyire oltogatnak autómárkákat meg típusokat. Nemrég álltam a pénztárnál és két emberke beszélgetett hogy ő soha nem venne Alfa Romeo-t mert az mennyire rossz, állandóan futómű problémája van stb. a másik odalökte neki hogy ő meg nem venne VW-t mert ilyen meg olyan, de összehordtak annyi hülyeséget hogy már mosolyogtam rajtuk. Aztán pakolok kint befelé a kocsiba, jön ez a két krapek ismét, hátam mögött lévő sorban parkoltak, mindkettőnek egy kb. 15-20 éves ütött-kopott Swift-je volt, amilyen szöveget levágtak bent a pénztár előtt, arra gondoltam hogy valami BMW vagy AUDI van a seggük alatt hogy így fikázzák az autókat, erre két papír Suzuki. Szóval ilyen emberek alkotnak véleményt autókról :)
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 30. 11:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!