Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Két hónapja fújtattam utoljára...

Két hónapja fújtattam utoljára a kerekeket (2.5 bar), a bal első most 1.0 bart nyomott. Mitől lehet? Lehet, hogy defekt?

Figyelt kérdés
tegnap 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet.

Lehet hogy a szelep hibás, lehet hogy van egy szög, vagy csavar a gumiban, vagy csak valami megszúrta, de nem maradt benne.

Én inkább az első két dologra tippelnék.

tegnap 14:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Vagy defekt vagy rossz szelep. A lényeg hogy gumishoz kell vinni.
tegnap 15:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet. Vagy rossz a szelep, öreg a gumi. Szezon elején szoktam beállítani átszerelés után a nyomást. Eddig nem nagyon kellett fújkálnom még szezon közben egyik autóm kerekét sem.
tegnap 15:27
 4/9 A kérdező kommentje:
Gumik biztos nem öregek, két évesek. Hétfőn megnézetem, remélem lesznek még nyitva az ünnepek előtt gumisok.
tegnap 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor az kizárva. Gondolom a szelepet is cserélték felszereléskor, nem a régit rakták vissza. Alu/lemezfelni? Milyen állapotú?
tegnap 15:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Na, ez jó kérdés, hogy cseréltkék-e. Hétfőn oda megyek vissza, kiderül. Felnin nem látszik sérülés, rozsdásodás sem.
tegnap 15:51
 7/9 anonim válasza:
Ereszthet a gumi es a felni kozott is, lehet benne szog, vagy szelep ereszt, netan korabbi defektjavitas kezdett engedni
tegnap 16:17
 8/9 anonim válasza:
Alufelni is lehet repedt. De igazabol lehet benn egy szög.
tegnap 16:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Simán vannak olyan spúr gumisok akik nem cserélnek szelepet ha nem szólsz...

Tavaly fater autóját vittem gumicserére.

Nem néztem, hogy cserélt-e szelepet, úgy voltam vele, hogy evidens, hogy cseréli.

Aztán rá 2 hónapra el kezdett ereszteni az egyik kerék.

Levettem, kádba víz és beletettem, látom, hogy a szelepnél ereszt és akkor látom, hogy benne van az öreg repedezett 20 éves szelep.

Visszavittem, hogy komolyan nem cserélt szelepet?!?!

Kb röhögve mondta, hogy nem mert nem kértem.

(alapból rohadt sokat kért akkor is).

Most meg egy sz@ros szelepcseréért megint elkért vagy 4000et.

Na ide se megyek többet.

Sajnos nincs fent a gumis google térképen pedig írtam volna neki egy szép értékelést!

tegnap 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!