A Volvok miért ilyen nyomott áron mennek? 3-400 ért ilyen 2001-2 körüliek? Nem jók, vagy mi?
Tettem fel egy hasonló kérdést tegnapelőtt, itt le is írták hogy kb. mi a gond velük:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__95..
Talán 2005-2006-ban ültem egy S40-ben, csendes kényelmes - bár szűkös belül - volt. Azóta is megvan az illetőnek, jön-megy vele. Hogy aztán mennyit jár vele szerelőhöz, meg rozsdál-e stb. azt nem tudom.
6 éve akartam venni S60-at. Akkor abból sok 1 millió forintos példány volt. Sokat megnéztem személyesen is. 100-200 ezer kilométert mondtak a tulajdonosok. Akkor mindegyik hátterét leellenőriztem és mindegyik 300 ezer kilométer körül volt. Mindegyiken kinézett kisebb vagy nagyobb javítás.
Ma már ezekben kb 600 ezer van átlagosan vagy több. Az állapot a fontos de az árra kihatással van a valós kilométerszám még ha sokkal kevesebbel is hirdetik. Ezeknek az autóknak 20-30 ezer kilométeren belül kinéz egy 2-300 ezres javítás.
Jó autók amúgy a Volvok. Némelyikben nagyon üzembiztos motor (jók az 5 hengeresek és a hangjuk is) és automata váltó van (nem beszélve a manuálisról). Kényelemben is hozza a megfelelő szintet. Viszont az idős és már sokat használt autókra többet is kell költeni. Ha pl BMW-t néznél hasonló árban arra is mindez igaz lenne. A 400 ezres árú autóra számolj 1 milliót tokkal vonóval és akkor úgy vedd meg.
Mert ebben az országban státusz szimbólum egy B5-ös Passat, mindenki népautó mániás, azt szajkózza mindenki hogy a vw a világból kimegy(már kiment csak visszatekerték), így azt veszik.
Akinek több pénze van audista lett vagy bmw.
Aki meg kicsit átlát ezek fölött az veszi a volvót.
Vedd meg nyugodtan, kényelemben, felszereltségben, biztonságban veri a hasonló korú autókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!