Le van ültetve az Alfám (5 cm) és szemmel láthatón a kerekek felső része befele dől. Szóval kopnak a gumik belül. Elvittem gumishoz, hogy állítsák be a futóművet, de azt a választ kaptam hogy az ültetett kocsik mind ilyenek?!
Tegnap voltam egy gumisnál, nekem nem is cserélte ki a kopottat, mert ültetett kocsival nem fog bajlódni..használt, de majdnem új gumit akartam, nem javasolta az ültetés miatt..
(más márka)
Kb igaz amit a futóműves mondott, mert nincs adat arra hogy az ültetett futómű összetartását mennyire kéne beállítani, az "egy kicsit kisebbet/nagyobbat" az nem adat. Magyarul: ez van. A szépségért meg kell szenvedni.
Mások nem panaszkodnak, mert nem akarnak ezzel "dicsekedni", de mindenkié kopik aki utólagosan ülteti a futóművet. A gyári ültetés az más tészta, nem csak abból áll hogy rövidebb a rugó és nem ültetnek gyárilag 5 cm-t, max 1-2-t.
Keress egy olyan futóművest, aki el tud szakadni a "csak a gyári értékre állítunk" szemlélettől, és az ügyfél kérésnek megfelelően dolgozik.
/ne feledd, a Te autód, és a Te pénzed/
Ne légy szégyellős, előre közöld mit szeretnél, és figyeld, hogyan reagál. Ha csak az a válasz, hogy "így szoktuk" akkor ne engedd az autóhoz.
Az Alfától sokkal butább autókat is be lehet állítani akár ültették, akár emelték a futóművet.
Esetleg nézz körül az interneten, hátha fórumban már eltalálta valaki a beállítást. Én külföldi fórumokról néztem ki, hogy hova állítják az ültetett gépeket az én típusomból, és kész értékekkel állítottam oda a futóműveshez.
Kérdés még, hogy Alfánál lehet-e dőlést állítani. Ha nem lehet, akkor a kerékdőlésed megmarad, de az összetartással tényleg lehet játszani, elől legalábbis biztos. Az Alfa hátsó futóművét nem ismerem, de ha dől, akkor szerintem állítható, mert nem valami primkó csatolt lengőkaros lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!