A Volvo is van olyan jó márka, mint a Mercedes, Audi és a BMW?
Volt BMW-m, volt Audim és jelenleg Volvo-m van (XC60), viszont másfajta autóm már nem lesz. És szerintem ezzel el is mondtam mindent.
Hihetelnelül jó minőségű minden az autóban, abszolút prémium érzet, viszont a szervíz számla nem okoz kisebb infarktust, mint az Adudinál, BMW-nél.
Érdemes megnézni az új X90-et (következő ez lesz), semmivel sincs lemaradva az új Q7-hez képest, sőt! Viszont formára, megjelenésre, külsőre-belsőre, magasan veri az X5-ML-Q7 triót.
Ja és a bőr...Az enyémben vajszínű bőr van, 3 éves a kocsi és az ülések úgy néznek, mintha új lenne, pedig már közel 100e benne van.
"Volvókban már PSA féle motorokat használnak..."
Ez így nem teljesen igaz. Sok mendemonda van arról, hogy a Volvokban francia motor van ( volt ilyen régebben ez igaz ) meg ez a PSA dolog. Egyedül az 1.6 Ford-PSA motor ( mivel korábban a Ford volt a Volvo tulajdonosa ), az 1.9 dízelnek volt francia eredete még korábban, a többi az VOLVO motor ( ha eltekintünk a VW 2.5TDI-től amivel 2001-ig gyártottak Volvokat és a 4.4-es Yamaha blokktól ).
A 2 literes dízel is saját fejlesztésű 5 hengeres,a sor5 D5 szintén ( bár nekem gyanús, hogy alapot adott ennek a sor5TDI) a benzinesek is saját fejlesztések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!