Miért szidnak szinte minden autót?
Sziasztok! Olvasgatom ezt a témakört és észrevettem, hogy ha valaki tanácsot kér sokszor lebeszélik egy adott márkáról különböző sztereotípiák miatt.
Pl;
-BMW: ne vegyél, maffiozók, és kopasz kisebbségiek veszik.
-Audi: ne vegyél, azt is kopasz kisebbségiek veszik, különben is csak egy csicsás volkswagen.
-Mercedes: ha fiatalabb vagy ne vegyél mert nagypapás.
-Bentley: (jó ez már egy drágább kategória) ne vegyél mert focistaautó, vagy öreges.
-Volvo: ne vegyél ha fiatal vagy mert nagypapás.
stb.
Miért szidják a prémiummárkákat? Ha lenne pénzem ilyesmi autókra, biztos, hogy ilyet vennék. De miért szidják őket ennyire? Hiszen jó autók.
Nem feltétlen az oldalra gondoltam. Hallottam én már üzletembertől is, hogy azért nem vesz bmw-t mert annyira elterjedt a bűnözők körében, hogy nem vennék komolyan.
A kopaszságot meg nem sértésnek írtam de sok bűnöző előszeretettel vágatja le a haját kopaszra.
UI: Szerintem egy ilyen autónál sokaknak már nem szempont a fogyasztás.
Csak hallatják a hangjukat, szakértelem hiány, vagy irigység. Vagy éppen megrögzötten ragaszkodik egy márkához és csak az a jó az az Isten. Vagy éppen játssza az agyát a nagy semmire, beszél a levegőbe hogy ő is valaki. a másik játssza a felsőbb rendűt kocsija sincs csak szerepelni akar :) Vagy itt nagyképű otthon meg kusba van :D
Itt bárki bármit mondhat itt én semmit nem veszek komolyan csak ha utána néztem más forrásból is :)
Ilyen és ehhez hasonló dolgokra gondolok.
Viszont azt is megemlítem, azért vannak olyanok is akik tudják hogy mit beszélnek és pontos infókat adnak, önzetlenül. Őket onnan ismered meg hogy, kedvesek és abszolút nem lekezelően szólnak és konkrétan a kérdésre válaszolnak :) kb. ennyi csá..
Vagy irigyek, ahogy eddig mondták, vagy begyepesedett idióták és csak a saját sz@ rjukat istenítik... Ez Magyarország.
Nem vagyok kopasz, Volvo S80-am van, nem érzem nagypapásnak :D
:)
Nálunk a család Opel párti. Volt Ford is pár, de azokkal
mindig csak a nyűg volt. Persze az opellel is vannak prob-
lémák, de azok többnyire a használatból erednek.
Akik ilyen indokkal szidják a márkákat, hogy "kisebbségi
autó", azok ahogy előttem írták, azoknak nem a márkával
van gondjuk, csak bekategorizálják.
Új Volvo S osztályt nézte már ezek közül valaki? Egyálta-
lán nem nagypapás. Nameg ha valaki egy sima A3 sportback-
et VW-nek néz, annak is szemüveg kell.
Nekem perpill egy Opel Corsa van. Jópárezer kilómétert
belepakoltam már, nem hagyott még cserben, kis motor
(cca 1000ccm), de megy, mint az egér, mert a súlya is
kicsi. Alacsony a fenntartás, 6L-nél többet még nem
tudtam vele megetetni, pedig pályán nem 100-al járkálok.
Hátrányai: mély, szinte beesek az ülésbe, picit kicsi
a vezetőülés környékén a hely, könnyű kocsi mivoltából
nem úgy tapad az úthoz, mint a társai. Nameg nem verseny-
autó :)
Van egy oldal, ahol típus szerint rákereshesz sok véle-
ményre, kinek mennyire vált be (le van írva az is, hogy
hány kilóméterrel vette/mennyit rakott bele, stb stb).
Keress rá google. Ott nem az lesz lépten-nyomon, hogy
öreges, kisebbségi verda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!