Milyen tolatóradart vegyek? Szinte 5000 Ft-tól lehet kapni, de melyik lehet az elfogadható kategória? olyan 10. 000 Ft- körül szánnék rá, beszerelést magam végezném.
Az enyémnek is, mégis azt mondom, felesleges. Pont a szók helyeken nem fog segíteni. Ha nem vagy falábú, izgága, szeleburdi, akkor be tudsz állni, ha előtted és mögötted is marad bőven hely.
A radar a szűk helyeken lenne hasznos, ahol centizgetni kell. De ezek 40-50 centinél már visítanak, mint állat.
Második vagyok, csak idő előtt küldtem el.
Alapos megfontolás és vizsgálódás nélkül írom: Akkor már inkább tolatókamerát javaslok. Első találat: [link]
Ha ezzel látni mi van hátunk mögött, több értelme lehet.
Kértem, hogy ne jöjjenek kommentek hogy hol gyakoroljak.
Elég nagy autókat is vezetek, pl tranzit, szóval ne a vezetésemmel van baj.
Saját autóm, azt rakok rá amit akarok. Gyakorlati tapasztalatra lenne szükségem az eszközökkel kapcsolatban, ennyi.
Ha ezen nem tudsz túllépni, lehet menni a levesbe.
a linkelt áruházat néztem én is. Kamera nem kell. Annyira azért nem.
Kérdés miben tud többet egy 8500 Ft-os radartól egy tizenezres.
Leírom mégegyszer: a kritikus távolságon mind használhatatlan. 30 centinél kisebb távon a legdrágább sem ér semmit. Általában 40 centi a határ.
Ha rutinos vagy, gondolom nem az elöl-hátul meglévő plusz 40 centi jelent gondot. De lehet, tévedek.
Az ár függ attól, hol veszed, mennyire felkapott márka, illetve a felszereltségtől.
Érzékelők száma, vezetékes/vezeték nélküli, csak hang, hang és vizuális jelzés, mellékelt kiegészítők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!