Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » C+E kategóriához nem kezdő c...

C+E kategóriához nem kezdő c kategóriás jogsi?

Figyelt kérdés

mikortól nem kezdő a c kategóriás jogsim? ha több mint 2 éve van nemzetközi kategóriás jogsim akkor is kezdőnek fog egyből számítani?

mert autónál úgy volt, hogy 1,5 éve volt motorra jogsim és így az b kategória csak fél évet volt kezdő jogosítvány

2013. nov. 29. 23:08
 1/3 anonim ***** válasza:
42%
B kategória felett már nincs kezdő jogosítvány. Ott már csak korhatárbeli eltérések vannak.
2013. nov. 29. 23:16
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi.

Csak ugye az E-hez feltétel, hogy C-s nem kezdő jogsi. De akkor ez nekem már nem határoz mert már régebb óta van nemzetközi kategóriám.

Gondolom aki B-t és C-t egybe csinálja annak van ez kitalálva, hogy 0 tapasztalattal ne menjen már egyből nehéz pótra.

2013. nov. 30. 00:35
 3/3 anonim ***** válasza:
51%

Nem értem amugy minek cifrázzák agyon ezt a dolgot.

Én 17évesen 94ben levizsgáztam Bkategóriára,utána mivel nem volt pénzem ,vártam egy évet és megcsináltam a Ckategóriát.E kategóriát csak 20évesen lehetett letenni ezért itt is maradt 2évem gyakorolni.21 évesen meg megcsináltam a D-t is. Most meg agyon van varálva,c1,meg d1 kezdő haladó vérprofi,meg minden anyám kínját kitalálnak,hogy minél több pénzt lehessen lehúzni az emberről. A pályaalkalmasságit aláírom,ne kerüljön minden idióta segge alá egy 40tonnás szerelvény. Viszont aki ott megfelel,annak kell hogy legyen annyi iq ja,hogy ha beül tiszteli a járművet,és amig nincs meg a kellő rutin,addig óvatosabban vezet,mint egy gyakorlott sofőr.

2013. nov. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!