Egy kezdő kamionos mennyit kereshet a Waberer's-nél friss kamionjogsival?
SZeretném emgkeresni kezdőként a havi nettó 250 ezer forintot, a 300-at inkább a tapasztaltabbak kapják gondolom, én megelékszem csak 250 ezer forinttal is havonta.
Ezt majd mondanom kell állásinterjún is? Mik a viszonyok?
Lehet fura kérdés, de muszáj kiszállni pl határnál a kamionból? nem nagyon szeretek beszélgetni, ismerkedni senkivel, csak beadom a papírokat, aztán mehetek is?
kollégák milyenek, külföldi pihenőhelyek? szivatósak a külföldiek, meg pihenőhelyeken?
22 éves kortol már lehet menni?
van itt aki ott dolgozik? vannak fiatalok is?
Ezelőtt 12 éve kerestem 300at a Hungaronál. Tudod ki menne el 250ért 4-5 hétre kocsiba lakni? Menjen a W.Gyuribácsi!
Ebből a pénzből nem raksz félre semmit.Kezdőnek is kevés.
Na erről van szó, hogy alig fizetnek.
Azért is írtam, hogy 250 nettó a minimum, amiért beszállok a kocsiba.
Nem mindenki tudja azt vállalni, hogy akár 2 hónapig nem van itthon, nekem meg tök jó lenne, nem szeretek itthon lenni, kell a szabadság.
Ha 300-at nem is adják meg a 250 kell.
de ha tolom neki meglehet a 300.
Hát tőlem biztos nem fognak tudni levonni, mert elég takarékopsan vezetek, szinte sohasem fékezek mondhatjuk.
csak leveszem a gázról a lábam és motorfék.
apám alatt 9 et eszik a gép városban én csak megguritom tudatosan látom pirosl esz már jóelőre elveszem a gázt és hagyom üresbe kigurulni aztán teszem a végén harmadikba ha szükséges még motorfék.
szóval én alattam meg 6 litert eszik városban.
ha hegyeken kell menni akkor megpróbálom kerülőúttal.
Kicsit lehet tervezni kell majd de már emgedződtem, voltam svájcba, Ausztria, Néemtország, ehgyek gyakran GPS nélkül.
GPs-sel sima ügy.
Nekem találtákki ezt am elot csak fizesség meg ;)
Gondolod a zsidó nem találja ki ,hogy mire kell levonni?
Mindenkit lehuznak,nem véletlen hirdeti magát már a rádióban is,aki tud menekül onnét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!