Egy kezdő kamionos mennyit kereshet a Waberer's-nél friss kamionjogsival?
Figyelt kérdés
SZeretném emgkeresni kezdőként a havi nettó 250 ezer forintot, a 300-at inkább a tapasztaltabbak kapják gondolom, én megelékszem csak 250 ezer forinttal is havonta.
Ezt majd mondanom kell állásinterjún is? Mik a viszonyok?
Lehet fura kérdés, de muszáj kiszállni pl határnál a kamionból? nem nagyon szeretek beszélgetni, ismerkedni senkivel, csak beadom a papírokat, aztán mehetek is?
kollégák milyenek, külföldi pihenőhelyek? szivatósak a külföldiek, meg pihenőhelyeken?
2013. nov. 26. 17:51
21/21 más lány válasza:
helló kedves kérdező.a párom a wabinál melózik most már 3. hete és amit tudok hogy ha egy éven belül elhagyod és ki lépsz akkor 300 ezer forintot neked kell visszafizetned.feketén fehéren rá van irva a papirra.3napot volt elméletin aztán bedobták a mély vízbe.előbb anglia és igy szépen tovább az összes többi EU s állam.ha fürödni akarsz nem mindig tudsz ingyen van mikor 3 eurót is elkérnek.ennyivel tudtam segiteni amugy párom azt akarja hogy lerakjam én is a C+E kategóriát és 4 kézbe menjünk.26 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!