Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen tolatóradart vegyek?...

Milyen tolatóradart vegyek? Szinte 5000 Ft-tól lehet kapni, de melyik lehet az elfogadható kategória? olyan 10. 000 Ft- körül szánnék rá, beszerelést magam végezném.

Figyelt kérdés
Nem kérek olyan véleményeket, hogy tanuljak meg tolatni, stb....olyan az autóm, aminek elég nagy a holttere

2013. dec. 28. 17:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem is centizni akarok.

Igen, ahol van elég hely oda simán beteszem a kocsit.

2013. dec. 28. 17:48
 12/14 anonim ***** válasza:
45%

Nem haszontalan eszköz. Szerintem néha jól jön. Nekem is gyári van. Kb 1,5 m-nél kezdi a pittyegést és 30 cm-nél sípol folyamatosan. Nekem ezzel a működéssel nincs semmi bajom. 30 cm-nél közelebb nem nagyon akarok menni semmihez. Ha mindenképp muszáj, akkor tudom legalább hogy még 30 cm-t gurulhatok. Azt a 30 cm-t szemmel szerintem könnyebben meg lehet saccolni, mint mondjuk 1 m-t.

A másik kicsit zavaró dolog, hogy valamennyire oldalra is lát a radar. így akkor is becsipog ha oldalt van valami, de hátul semmi. De van szemem, ezt felül tudom bírálni. Szerintem inkább szóljon ezerszer feleslegesen, minthogy egyszer kéne, de nincs.

Kollégám pl pár hónapja így tolatott neki egy villanyoszlopnak. Csak koccantunk, de nagyot szólt. Ő sem falábú, több mint 20 éve vezet, csak dobozos teherautót ritkán. (Amin ugyebár nincs középen tükör.) A jobb, bal oldali tükörbe belenézett, semmi, így szépen eltrafálta az oszlopot. Ezt a helyzetet személyautóban is el tudom képzelni, ha tele van pakolva cuccal hátul. Ha valami elkezd pittyegni csak jobban körülnézel.

2013. dec. 28. 20:30
 13/14 anonim ***** válasza:
34%

Nyugodtan vedd meg a legolcsóbbat, mert kb. ugyanott gyártják az összeset.

A nagykerben 2500 ft-ért vettem meg amit gyárilag beépítenek a Suzukiba.

Egy éve kifogástalanul teszi a dolgát.

Ja, és többmillió balesetmentes km-rel a hátam mögött, csak éppen az új autómból nem lehet kilátni hátrafelé, mert magasan van a hátulja.

2013. dec. 28. 21:49
 14/14 A kérdező kommentje:

Ilyen válaszokat vártam, mint a 12, 13. Köszönöm, természetesen ment a zöld pacsi.

Ettől féltem, hogy a 4000 Ft-os vaterása ugyan, mint a 10.000 Ft-os másféle.

2013. dec. 28. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!