4es golfot szeretnék venni,2000-2004-es évjáratig,1,9 TDI változatban. Hogyan tudom megállapitani hogy pdtdi, avagy sima tdi? Esetleg évjárat fuggô?
Mivel a hátuljára általában mindegyiken csak a TDI felirat látható,igy mivel nem nagyon értek hozzá,nem tudom eldônteni,illetve inkább a pd elemek nélkul szerelt motorokat ajánlották.
Válaszokat elôre is kôszi!
Szia
Én úgytudom hogy a sima TD ben nincs nagynyomásu szivattyú ami kb.300000km tert bir aztan tönkre megy és elég borsos az ára szerintem azért ajánlották neked a TDI- t
Elég ha beinditod egy pillanatra, nagyon különböző a hangjuk, a PD-s sokkal mélyebb, a sima TDI pedig hangosabban "kerreg". Igy nem tudom elmagyarázni, de a teljesitményből is rájössz: a 90 és 110 lovas sima TDI, a többi PD.
Ja és hülyeség, hogy a PD nem jó, sőt, sokkal jobb.
90 és 110LE verzió a sima TDI
ahogy írták a feliratnál a színek is árulkodnak
90LE nél nincs piros betű
110 nél az "I" betű piros
130LE nél DI a piros
Kôszônôm a válaszokat,mindenkinek ment a zôld!
3as válaszolótól kérdezném még hogy mivel jobb a pd-s változat?
Csak azért félek tôle,mert úgy tudom ha szervizgondja van akkor elég húzós árakat kérnek el,de nem vagyok ebben igazán otthon.
3mas vagyok
A PD annyiból jobb, hogy közvetlen befecskendezéses. Vagyis takarékosabb, és sokkal hatékonyabb. Ja és nekem tetszik a mély kerregése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!