650000 forintos vételérig milyen 2000-es évjárat utáni autót érdemes nézni?
650000 forint van a kocsira, ezen felül van még az átírásra és szervízre.
Milyet érdemes nézni? Évi 3-4ezer km a max. amit mennék vele, ezért egy benzineset vennék. G Astrákat, Ford Mondeokat és Peugeot 307-eket néztem eddig. Ezek jók? Mit érdemes esetleg még megnézni?
Kérdezz meg egy autószerelőt!
Nekem azt mondták, hogy Suzukit gyakorlatilag sosem kell szervizelni. De biztos van más tipus is, aminek a fenntartása olcsó emiatt.
6-8 évest is kapsz már ennyiért!
Én elkezdeném a találati halmazt csökkenteni évjárat szerint ebben az adatbázisban:
hasznaltauto.hu
Én francia autót nem vennék tehát a Peugeot már kiesett. És azert nem vennék francia autót mert elég gyakran romlik és drága az alkatrész. En vennék egy Opel Vectrat egy 2002 körüli dízelt. Pl egy ilyet m.hasznaltauto.hu/auto/opel/vectra_c/opel_vectra_c_2.0_dti_elegance-9160518
Vagy egy Volkswagen Passatot egy B5-öst. Pl egy ilyet m.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/passat/volkswagen_passat_1.9_tdi_comfortline_felboros-9137853 En vagy az egyiket vagy a másikat vennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!